MLAD MJESEC nas čeka 1. APRILA, a to donosi BURNE PROMJENE: Za OVA 4 ZNAKA život se mijenja iz korijena i to na bolje!
February 23, 2024

MLAD MJESEC nas čeka 1. APRILA, a to donosi BURNE PROMJENE: Za OVA 4 ZNAKA život se mijenja iz korijena i to na bolje!

2 min read

Početak aprila dočekaćemo uz mlad Mjesec u znaku Ovana, a ova lunacija svima nudi moćnu priliku da iskažu svoje pravo ja. To može da znači da ćemo okolini konačno pokazati ko smo zaista, a može da znači i da ćemo svoje potrebe staviti na prvo mjesto, ili da ćemo otpočeti projekat koji nas istinski ispunjava.

Astrolozi tvrde da je ovaj mlad Mjesec savršen trenutak da napravimo dobar plan za budućnost, i da počnemo da preduzimamo određene korake u vezi sa ispunjenjem svojih snova.

Očekivano, ova lunarna etapa pogodiće sve znakove Zodijaka, ali neke više od drugih. Pa, hajde da vidimo koja to četiri znaka će posebno osjetiti uticaj mladog Mjeseca.

OVAN

Ovo je veliki i važan period za vas. Očekuje vas ili sve ili ništa! Naoružajte se samopouzdanjem i entuzijazmom jer se u vašem životu otvaraju važna poglavlja. Svi su izgledi da će vaš život postati bolji i ispunjeniji i da će stići nagrade za sav trud koji ste ulagali u prethodnom periodu.

RAK

Ovaj period posebno dobro odraziće se na vašu karijeru. Moguće je da ćete dobiti priliku da radite ono što ste oduvek želeli, ili će se bar otvoriti neka vrata koja ka tome vode. Bićete ohrabreni da povučete pobedničke poteze. Spremni ste da uzmete ono što vam pripada, a čini se da će i drugi ljudi shvatiti da zaslužujete više.

VAGA

Ovo je period kada biste mogli da upoznate osobu sa kojom je moguća veza, ukoliko niste zauzeti. S druge strane, ako ste već u nekom odnosu, očekujte novi nivo ljubavi, harmonije i posvećenosti. Ovo su dani kada morate da poradite na svojim romantičnim vezama, a imajte na umu da zaslužujete lojalnost.

JARAC

Ovaj mlad Mjesec iscjeliće vašu četvrtu kuću – kuću doma i porodice, pa možete očekivati procvat ljubavi i svih odnosa sa bliskim ljudima. Ovo je dobar trenutak i da renovirate prostor u kome živite ili ga bar sredite onako kako vama odgovara. Vaš odnos sa partnerom konačno će biti oslobođen distance i obojen poštenjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!