Nova tragedija u porodici Radanović: Slobi nakon oca Dušana preminula i ona! Dvije smrti za samo mjesec dana
April 28, 2024

Nova tragedija u porodici Radanović: Slobi nakon oca Dušana preminula i ona! Dvije smrti za samo mjesec dana

1 min read

Ovaj tužni i iznenadni događaj Radanovića je zadesio tokom boravka na Kopaoniku, pa je bio prinuđen da se odmah spakuje i krene put rodnog Zrenjanina.

– Sloba se mnogo potresao, naročito što se još nije oporavio od šoka nakon gubitka oca, za koga je bio veoma vezan. Kada su mu javili, Sloba je odmah spakovao stvari i vratio se sa zimovanja kako bi bio sa svojim bližnjima i pomogao oko sahrane – kaže izvor Kurira blizak pjevaču.

Podsjetimo, pjevaču je otac preminuo 31. decembra, što ga je potpuno slomilo. Pošto je imao zakazan nastup za doček Nove godine u Beogradu, Radanović je poručio da ga neće otkazati.

Tako je na profesionalan način postupio, ali su mu to zamjerili fanovi.

– Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvijek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj otac, u pravom smislu te riječi – napisao je Sloba, koji je samo nekoliko sati prije nego što je dobio vijest o tetkinoj smrti posvetio status svom ocu i napisao da mu nedostaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!