“Ološu jedan, ne pominji mi dete”: Miljana i Vladimir se najbrutalnije izvređali u emisiji uživo
February 21, 2024

“Ološu jedan, ne pominji mi dete”: Miljana i Vladimir se najbrutalnije izvređali u emisiji uživo

2 min read

Miljana Kulic sinoć je, 22. avgusta, gostovala u emisiji “Zadruga – narod pita” gde se žestoko posvađala sa Vladimirom Tomovićem. Naime, kršni Crnogorac se uključio uživo u emisiju telefonskim putem, pri čemu ju je brutalno izvređao.

– Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! – rekao je izrevoltirano Vladimir Miljani.

Kulićeva je eksplodirala i osula paljbu po Tomoviću.

– Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude – rekla je besno MIljana.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!