“Ona je prošla sito i rešeto”: Sara Reljić žestoko oplela po Krunićki nakon raskida sa njenim bratom
March 4, 2024

“Ona je prošla sito i rešeto”: Sara Reljić žestoko oplela po Krunićki nakon raskida sa njenim bratom

2 min read

Ljubavna veza koja je šokirala domaću javnost desila se pred kamerama “Zadruge 3” i to između Filipa Reljića i Jelene Krunić, samo nekoliko dana pošto je rijaliti počeo. Ovo je iznenadilo i njihove bližnje, ali veza, kako su mnogi i prognozirali, nije potrajala, pa su Jelena i Filip sada na ratnoj nozi.

Njih dvoje ne prestaju da se prepucavaju već danima, a Jelena mu je tokom proteklih dana uništila sve radove koje je nacrtao, ispolivala ga je vodom i psovala pred svima.Ovu situaciju između njenog brata i Jelene prokomentarisala je i Sara Reljić i osula paljbu po Krunićevoj.

 Mislim da je Filip stvarno jak psihički zato što, da je neko drugi na njegovom mestu, verovatno bi “skočio” na nju – kaže Sara.

– Što se Jelene tiče, mislim da se ponaša kao da nije bas “na mestu”, jer smatram da joj on ništa nije uradio, nije je vređao, nije je omalovažavao, a kamoli naškodio joj na bilo koji način da bi se tako ponašala – nastavila je Reljićeva.

– Ne mogu da procenim da li ona jednostavno hoće da pravi priču oko sebe ili je stvarno to toliko pogodilo. Da je naivna nije, zato što je prošla kroz sito i rešeto za ove svoje 33 godine i mislim da pokušava da glumi da se izdešavalo više nego što zapravo jeste. Generalno sam ja sa Jelenom uvek bila u korektnim odnosima i mislim da će, kad se malo “smiri”, ona i Filip biti u korektnim odnosima, jer ona nije toliko loša osoba kakvom se predstavlja – rekla je bivša zadrugarka.Što se Filipa tiče, drago mi je i volim da ga vidim sa “ekipom iz rehaba”, totalno su mi super i spontani, drugačiji od svih u ove prethodne dve sezone i drago mi je da nekako uz njih kroz sve to prolazi na neki pozitivan način, kroz šalu. Ne prave skandale i ne prave od muve slona već su gotivci – završila je Sara.Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!