Otkrivamo pozadinu raskida Đoganijeve i Miljkovića! Marko: Htjela je od mene da napravi Slobu, nikad ga nije preboljela
May 19, 2024

Otkrivamo pozadinu raskida Đoganijeve i Miljkovića! Marko: Htjela je od mene da napravi Slobu, nikad ga nije preboljela

2 min read

 Marko je bio sve ljubomorniji kako je Luna napredovala u karijeri. Smetale su mu njene tezge, kako se oblači, pa i to što se na slikanjima zadržava cijeli dan. On je u međuvremenu pokrenuo modnu liniju, ali to nije izazvalo bum kakav je očekivao, što ga je dodatno isfrustriralo – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Iznervirao se kada je Luna sa Anabelom otišla u Švedsku bez njega. Tada je izbila velika svađa gdje joj je rekao: “Nisam ti ja Sloba potrčko da sa mnom radiš šta hoćeš”, što je nju rasplakalo, ali su tu svađu riješili kada se vratila. Problem je što su posle te imali još mnogo žešćih rasprava, a najgora je bila pred njegovu slavu, i to zbog Slobe, kada ju je Marko tokom razmjene teških riječi optužio da i dalje voli bivšeg, zbog čega su i raskinuli. Luna se nije pojavila na njegovoj slavi iako je pomjerila put u Beč zbog toga – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Miljković se već iselio iz njenog stana, a drugovima je objasnio da nisu mogli da nastave zato što je on želio dijete, a ona karijeru i da su im se zbog toga navodno putevi razišli.

– Dojadilo mu je da bude u Luninoj sjenci, stalno je bio samo njen pratilac. Nekoliko puta je pokušao da je skloni od novinara okupljenih na događajima koje su posjećivali, pa mu je Luna skrenula pažnju da to ne radi. Prebacivala mu je i što je tako povučen. On je valjda zbog tog nezadovoljstva osjećao kao da ona hoće da napravi od njega nešto što on nije. Prijateljima je rekao: “Ona je htjela od mene da napravi Slobu, nikad ga nije preboljela. Jednostavno to osjećam i vidim po njenom ponašanju. Ja sam htio porodicu s njom, da imamo dijete, a njoj je samo stalo do karijere i slikanja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!