PLAŠE SE DA IH NE RAZOTKRIJU?! Ša zabrinut zbog novih cimera u krevetu, Tara na IVICI SUZA: Nije im SVEJEDNO! (VIDEO)
April 27, 2024

PLAŠE SE DA IH NE RAZOTKRIJU?! Ša zabrinut zbog novih cimera u krevetu, Tara na IVICI SUZA: Nije im SVEJEDNO! (VIDEO)

2 min read

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša otišli su u šetnju po imanju, jer se Simova unervozila, pa je nije držalo mesto, dok je repera brinulo novo društvo u krevetu.

– U ku*cu sam, apsolutno. Sve me je stiglo, i ono od prošle godine i Teodorina priča danas, sve – žalila se Tara kroz suze.

Tara Simov
FOTO: PRINTSCREEN/ZABAVA

– Ne znam kako da ti pomognem. Sad su nam tu Miljana i Danijel, ovamo Brendon, pakao – rekao je Ša.

– Nisam sad u stanju da razmišljam o tome, nemoj samo da me nerviraš – plakala je Tara

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su dana ćaskali za stolom, kroz šifre i šapat, a onda shvatili da su ih zadrugari napustili, te da mogu da izađu i uživaju u lepom vremenu.

– Čekaj, idemo zajedno. Ovo što Teodora priča, ne poklapamo se ni moja majka i ja, ne umem sa njom. A tata me je bolje razumeo nakon rijalitija, ali ne mogu više sama, iako sam pružila sebi sve što mi je trebalo – poručila je Tara. Tebe mogu da razumeju ljudi koji su imali sličnu situaciju – rekao je Ša.

– Ja sa ovim parama mogu da iznajmim stan, i da jedem paštetu, ali ostajem jer poštujem Veliku šeficu i Velikog šefa koji su mi mnogo pomogli! Ja sam prsla, ali niko ne može da me zadrži da ostanem nikakav Nenad, samo oni ja ja ću napolju da mu organizujem rođendan i sve – rekla je Tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!