Potresne scene! Krunićka ispuštala jezive krike, zapomagala na kapiji i gušila se: Uslijedio slom živaca zbog raskida sa Filipom Reljićem
April 17, 2024

Potresne scene! Krunićka ispuštala jezive krike, zapomagala na kapiji i gušila se: Uslijedio slom živaca zbog raskida sa Filipom Reljićem

2 min read

 Jelena, šta se to konkretno desilo između tebe i Flipa kad si toliko plakala? – zanimalo je novinare.

– Desilo da sam možda polagala neke nade, i da sam neku priču htjela da istjeram do kraja, jer je neko video u meni ono što se ne da vidjeti na kamerama… Da je nakon nekih epiteta o meni, konačno neko vidio nešto u meni što većina ne vidi, možda sam i ja napravila grešku da sam prerano u to ušla, našla sam to možda u jednoj osobi iako je mlađi sedam godina, ali to meni nije problem, bitan je intelekt, ne godine… Mislim da sam ljuta na sebe jer sam opet omanula zbog tog nekog svog predavanja cijele sebe… Dam se 300 posto, pokušavam da se promijenim… – suzdržavala se Jelena da ne zaplače.

– Dolaze mi priče da mu se ide kući, da nije znao kako da raskine sa mnom, da je to pričao drugarima, što je ružno. Ne mislim da je imalo zrelo ako znaš da si pod kamerama – nastavila je Jelena Krunić o razlozima rastanka.

– Meni je isto teško da pričam o tome, ne želim da iznosim privatne stvari, mada sam neke stvari rekao svojim prijateljima u rehabilitaciji… U ovoj situaciji ne vidim krivca ni u Jeleni ni u sebi… Ja u Jeleni jesam vidio drugu sliku od ove kod crnog stola, ali u nekim stvarima se ne poklapamo.. Mislim da bi u budućnosti to mogao da predstavlja problem. Torta je samo situacija u kojoj sam vidio da ne možemo da nađemo zajednički jezik – pokušao je da objasni Filip.

Jelenu su ipak najviše pogodile riječi Marije Kulić, koja je ustala i prokomentarisala ovu situaciju na sljedeći način:

– Ova Jelenina priča je slična Miličinoj, kakva god da je, svi znate kakva je Jelena Krunić. Zašto ulazite sa njom u vezu? Ona se hvata za slamku, traži pažnju, traži da bude voljena. Ti znaš kakva je Jelena i kakav je temperament, i htio si da napraviš neku priču. Nemojte da je koristite. Sad kao Jelena ne valja – pričala je Marija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!