PRIRODNO SI GLUPA DEVOJKA, NE RAZUMEŠ PROSTO PROŠIRENE REČENICE! Brendon izvređao Maju kao niko, ona ostala bez teksta! (VIDEO)
May 19, 2024

PRIRODNO SI GLUPA DEVOJKA, NE RAZUMEŠ PROSTO PROŠIRENE REČENICE! Brendon izvređao Maju kao niko, ona ostala bez teksta! (VIDEO)

2 min read

Branislav Radonić Brendon obrušio se na Maju Marinković, jer je ona počela da mu popuje zbog mesta za crnim stolom, pa su se međusobno izvređali.

– Prva osoba je Maja Marinković, ti si glupa devojko, ne možeš da ostvariš odnos sa svojim dečkom, koji je mnogo inteligentniji od tebe, ne znaš da razumeš neke prosto proširene rečenice, prirodno si takva! Prirodno glupa, zaljubiš se i eto ti, Maja – odbrusio je Brendon.

Branislav Radonić Brendon
FOTO: PRITNSCREEN

– Hvala – uzvratila je Maja.

– Druga osoba je Aleksandra, treća osoba je Anja, to je bilo to što se mene tiče – rekao je Radonić.

Branislav Radonić Brendon
FOTO: PRITNSCREEN

– Imam jednu, a to mi je Aleksandra, ja sam odavno rekla da je ona glupa! Ja sam u šoku kada ona priča o ljubavi, smešno mi je kada slušamo Aleksandru kada priča – rekla je Ana Bulatović.

– Batali me, ovde ima gore glupljih osoba, ovaj prelazi preko prevare, a ja sam glupa što ne vidim neke stvari, ja vidim sve stvari, ali se pravim da ne vidim, prećutkujem, ali to je moj problem, što ćutim vama svima! Ja za tebe mislim da si nemoralna! – uzvratila je Nikolićeva.

– Druga osoba je Anja, ali ne Anja, čekaj! Ti si glupa po pitanju nekih stavova o Cveletu! Kada skoči na tebe bez razloga – nastavila je Bulatovićeva.

– Ali to ne znači da je glupa – ubacio se Cvele.

– Ti si glupa ovako za neke stvari! – rekla je Ana.

– Ona mi je drugarica, nema veze, to što ja ćutim i ne odgovaram svima, to nema veze sa glupošću! – ubacila se ironično Anja.

 – Zadrugarke su potom skočile jedna na drugu, urlajući i ubeđivajući se koji su parametri ko kojima se glupost meri.

– Pametni ljudi ne ustaju za sebe i ne govore da su pametni – odbrusila je Paula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!