PRVI RAZGOVOR IVANE I BANETA POSLE RASKIDA! Lagao si me, terorisao, igrao se sa mnom, ZOMBIJA napravio od mene! (VIDEO)
April 26, 2024

PRVI RAZGOVOR IVANE I BANETA POSLE RASKIDA! Lagao si me, terorisao, igrao se sa mnom, ZOMBIJA napravio od mene! (VIDEO)

3 min read

Kada mu je saopšteno da ga je Ivana Krunić ostavila po izlasku iz Bele kuće “Zadruge”, Bane Čolak za to nije hteo ni da čuje. On je istakao kako bi voleo da dobije telefonski poziv, pa od nje da čuje te reči, siguran da joj nedostaje koliko i ona njemu, te da će ga čekati jer je navodno tako obećala i klela mu se. Međutim, kada mu se ostvarila želja – tek nije znao šta ga je snašlo. Ozlojeđena Krunićeva sasula mu je sve u lice te prebacila kako je od nje napravio zombija. Poručila mu je, između ostalog, da je vreme da poradi na sebi a ne da teroriše devojke, te da vezu kakvu je imala s njim ne bi poželela ničijem detetu. 

“Hej, mali? Gde si?” javila se Ivana nakon pa iznenadila Baneta, koji je bio siguran da ona neće ni podići slušalicu. 

“Kako si? Bane, ja se nadam da si okej i da ćeš biti okej posle ovoga… Ovako, pregledala sam sve klipove. U slučaju da me to ne interesuje, trebalo bih da se zapitam da li me interesuje bilo šta za moj život. Niko nije uticao na mene, sama sam odlučila kada sam videla šta si ti napravio od mene unutra. Prva dva dana sam se i te kako borila da ljudima dokažem da nisu u pravu”, počela je ona. 

“Obećavala si mi decu!” prekidao ju je Bane, iako ga je zamolila da ona govori, pa tek onda on, jer je stekla utisak da je on stalno i mnogo već pričao. 

“Ti ćutiš… Prvo i osnovno, ne mogu da poverujem u toliko laži koje si izrekao. Ne mogu da verujem da sam u to poverovala sa svojih 30 godina. Mnogo si se igrao sa mnom. Vidim u tvom pogledu da ti mene kanališ posle ovoga. To je možda način tvoje ljubavi, koji je od mene napravio zombija. Danima sam te slušala po 5 sati, gde si drobio i vrteo jednu te istu priču. Videla sam i klipove iz izolacije gde si ti pokušao da je poljubiš. Bitno je da se priča okreće samo oko tebe”, rekla je Ivana.

FOTO: PRINTSCREEN

“Mogu ja nešto da kažem? Ivana, mogu li ja da kažem u ovom pozivu ili ćeš ti samo da pričaš? Stani…” nije mogao više da izdrži pritisak Bane: “Da li je tebe sramota? Pre 7 dana si izašla, klela se u porodicu i sada si izašla i sa tatom, mamom, menadžerom promenila mišljenje. Ti si ta koja je rekla da niko ne može na tebe da izvrši uticaj. To je dokaz da je naša ljubav bila k*rac!” brecnuo se on. 

“Bane, moraš da se menjaš. Ti terorišeš svoje devojke. Ja nisam imala utisak u šta sam se pretvorila. Po prvi put, počni da radiš na sebi. Ono što sam ja postala u vezi s tobom ne bih želela ničijem detetu”, istakla je Ivana bez pardona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!