Rat u porodici Đogani! Luna zaprijetila Anabeli: Mrtva sam za tebe ako ne prihvatiš Marka!
May 24, 2024

Rat u porodici Đogani! Luna zaprijetila Anabeli: Mrtva sam za tebe ako ne prihvatiš Marka!

2 min read

Pobjednica druge sezone rijalitija “Zadruga 2” Luna Đogani izgladila je odnos s dečkom Markom Miljkovićem, s kojim se posvađala dan pred superfinale, a u međuvremenu je zaratila sa majkom Anabelom Atijas, koja se od početka protivila njihovoj vezi.

Naime, blogerka se na krv i nož posvađala sa majkom jer je u toku razgovora rekla da ona nikada neće podržati njenu vezu sa Miljkovićem, a kako Rijaliti saznaje, Luna je Anabeli rekla da je mrtva za nju ako ne prihvati Marka kao njenog dečka.

– Luna i Marko su se dogovorili da organizuju zajednički ručak u jednom beogradskom restoranu i bilo je dogovoreno da se pojavi Anabela kako bi svi zajedno popričali o brojnim temama koje se tiču netrpeljivosti koja postoji između blogerkine majke i njenog dečka. Luna je tada kontaktirala s Anabelom, koja je potvrdila da će se pojaviti na dogovorenom mjestu, međutim, u posljednjoj sekundi pozvala je kćerku i rekla da ona ipak neće doći jer se navodno ne osjeća dobro. Luna je u tom trenutku dobila napad bijesa, pa je ustala od stola i počela da viče na Anabelu. Rekla joj je: “Šta je sa tobom, ženo?! Što mi ovo radiš? Obećala si da dolaziš i da ćemo sve da riješimo, a sad ti kao nije dobro! Mogu li ja ikada da budem sretna u ovom životu?! Kakva si ti to majka? Mrtva sam za tebe ako ne prihvatiš Marka! Nemam više šta da dodam.”

Marko je sve ovo posmatrao skrštenih ruku i ćutao dok blogerka nije završila razgovor – rekao nam je sagovornik blizak Đoganijevoj.

Kako dalje saznajemo, Marko je pokušao da smiri djevojku i ubijedi je da će se sve vremenom srediti i da će ga njena porodica prihvatiti. Međutim, Luna je i dalje histerisala, pa je Miljković odlučio da napuste restoran i udalje se na neko mjesto gdje će biti sami.

– Marko je rekao Luni da je najbolje da plate piće koje su naručili i odu kod nje u stan. Tamo joj je objasnio da nema potrebe toliko da se kida zbog majke jer je on siguran da će ga Anabela kad-tad prihvatiti ako ni zbog čega drugog, onda zbog kćerke. To je Lunu malo umirilo jer joj je Miljković objasnio da je njena majka trenutno povrijeđena, ali da je njoj Lunina sreća najbitnija i da će sve biti uredu – ispričao nam je dobro upućen izvor.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!