Razvalila ogradu u Zadruzi: Miljana poludjela nakon što ju je Marija pljunula
February 23, 2024

Razvalila ogradu u Zadruzi: Miljana poludjela nakon što ju je Marija pljunula

1 min read

Ja se stidim njenog ponašanja, ovo kao da je majka Blondi, a ne ja. Kakve uvrede i poniženja s njegove strane da ona sebi to dozvoli, ostala je bez mozga. Žao mi je što je moje dijete, a ona se ponižava. Pričala sam da se Luna ponižavala u prošlom rijalitiju, sada se ona ponižava. Dobila je sve što želi, zaradila je novac, rodila je zlatno dijete, a ovo da radi. Pu, p..ka ti materina, odvratna – pljunula je majka kćerku uživo u emisiji.

– Dosta više, 26 godina se zbog tebe tresem, dosta više, da se ja tresem i razbolijevam zbog tebe. Mene ovdje zovu k*rvom i tebi to smješno. Za nju šta sam nju radila i kako sam ja nju stavljala iznad svega. Svađala se sa cijelim Nišem, sa ljekarima, ministarima, i poslije ovom kada njenu majku nazove k*urvom da ona opet bude s njim – vikala je Marija.

Miljana je nedugo nakon ovoga doživjela nervni napad. Marija vjeruje kako je sve isfolirala da bi privukla pažnju pa nije ni obraćala pažnju na nju, stoga su je drugi zadrugari izveli do kapije, koju je Miljana razvaljivala. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!