SKLONI SE, IMAM NOŽ! Maja i Janjuš u žestokom OKRŠAJU zbog Aleksandre: Marinkovićeva ga izbacila iz takta, pa počeo da je GAĐA
June 24, 2024

SKLONI SE, IMAM NOŽ! Maja i Janjuš u žestokom OKRŠAJU zbog Aleksandre: Marinkovićeva ga izbacila iz takta, pa počeo da je GAĐA

1 min read

Zbog toga što je Marko Janjušević Janjuš branio Aleksandru Nikolić od nje, Maja Marinković je počela da ga maltretira.

– Opravdaću etiketu psihopata, maltretiraću te sedam meseci. Sad nećeš ovo da jedeš, to je deo mog budžeta – govorila je Maja koja je krenula da mu otima hranu.

– J*baću ti mamu u p*čku onu odvratnu, skloni se, imam nož – poručio je Janjuš.

– Samo vređaj. Da li voli neko živo meso? – nastavila je Maja, pa se prikačila za njega, a potom je on počeo da je gađa testom. 

Inače, Janjuš je sinoć tokom svoje ispovesti saopštio da više ne želi da bude sa Marinkovićevom, ali ona očigledno nema nameru da odustane od njega. 

– Ja tebi moram reći da ti moraš naći novi život, ja s tobom ne mogu da budem. Nisam za tebe, niti ti mene, koliko god naše emocije bile jake. Prelazio sam preko dosta stvari, ona misli da mene može da osvoji sa tim ponašanjem koje je katastrofa. Meni je najmanja stvar da ti neko kaže da te mnogo voli. Ona više ne zna ni da se šali, ništa ne zna – rekao je Janjuš pred svima, ali se tokom današnjeg dana gotovo nisu odvajali. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!