ŠTA JA TRAŽIM SA BUDALOM! TI ĆEŠ DA UMREŠ Miljković URLAO na Lunu, pa je pogodio tamo gde je najviše boli
April 21, 2024

ŠTA JA TRAŽIM SA BUDALOM! TI ĆEŠ DA UMREŠ Miljković URLAO na Lunu, pa je pogodio tamo gde je najviše boli

2 min read

Marko Miljković zamerio je svojoj devojci Luni Đogani kada je video snimak na kom ona priča sa Markom Đedovićem o svojim s*ksuelnim fantazijama Miljković i Luna su počeli da se svađaju u dvorištu, a on ju je pogodio u bolnu tačku.

-Zašto da se svađamo – upitala je Luna.

.- Što se ja ne bih družio sa Jelenom Pešić? Da nastavimo priču, možda bi ona htela – rekao je Marko.

– Htela bi, pa uradi. Zaboravila sam – rekla je Luna.

– Nemoj da mi se pravdaš, o’ladiću te žestoko! Rekao sam ti sto puta da je to loše i da mi se ne sviđa. Loše je što te Đedović pravi budalom konstantno. Ako si ti budala i ja sam budala, šta ja tražim sa budalom – naveo je Miljković.

FOTO: PRINTSCREEN

Ja mislim da ti samo hoćeš da se svađaš. Rekla sam ti sto puta da si u pravu i da se ni meni to ne sviđa. Ako sledeći put to uradim ostavi me. Nađi ozbiljnu ženu, hvala Bogu imaš ih milion. Šta hoćeš da ti kažem? Kako da vratim vreme, hoćeš da raskinemo – pitala je ona.

– Ti se sto puta izviniš i uradiš isto, tvoje izvini nema težinu. Ti si se udaljila, vrati se ili pogini u toj kanalizaciji – vikao je Marko.

– Pa pusti me da se vratim – urlala je Luna.

– Ti mene tu nećeš da povučeš, ja ću da odem iz kanalizacije. Psihički nisi dobro. Mesec dana ti lepo prilazim, ne j*beš me! Digni se, mesec dana oblećem oko tebe. Meni je nebitno da se družim sa Jelenom, a ti ćeš da umreš ovde ako to uradim. Otićićeš u k*rac ako ja krenem da uradim – vikao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!