Stanija i Marko otvoreno o zajedničkom životu i venčanju, imaju ozbiljne planove za budućnost
May 24, 2024

Stanija i Marko otvoreno o zajedničkom životu i venčanju, imaju ozbiljne planove za budućnost

3 min read

 Dva meseca nam je bilo baš teško, ali smo se svaki dan čuli preko Vajbera, pa je bilo lakše. Svaki slobodan trenutak pričali smo telefonom. Stalno smo slali fotografije jedno drugom… Kako treniramo, klopamo, gledamo film, ma sve smo radili zajedno. Bilo nam je baš teško, ali nekako smo izdržali. Najviše mi je nedostajalo da ga zagrlim i poljubim. Ipak, ova razdvojenost nam je bila kao test koji smo izdržali – rekla je Stanija i dodala da bi volela da Marko dođe kod nje da živi.

 Pričala sam sa Markom o tome da dođe u Ameriku i on bi to jako voleo. Mada imamo problem s papirima. Ja imam njihove papire, ali sada je veoma teško da se oni dobiju. Možda bismo mogli da se venčamo, ali to mora Marko da odluči – rekla je kroz smeh Stanija, a Marko je otkrio da bi se odmah njome oženio, što je bilo potpuno neočekivano.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Stanija i Marko, Foto: Nikola Tomić

– Samo iz ljubavi bih zaprosio Staniju. Nikada zbog papira. Volim je i zaljubljen sam u nju, pa što se ne bismo onda i venčali. Međutim, ponavljam, neću da se ženim Stanijom zbog papira – kratak je bio maneken i prepustio reč svojoj izabranici, koja je otkrila da je njeno trenutno zanimanje: starleta u penziji.

– Pre više od deset godina uvela sam termin starleta u Srbiji. Tada nam je bio cilj da kopiramo stil Kim Kardašijan, što smo i uspeli. Međutim, danas postoji armija tih nekih “starleta” i zbog tih svih devojaka ja sam odlučila da budem starleta u penziji. Mnogi se pitaju šta znači to da sam u penziji. Pa, sve što sam mogla ja sam uradila. Bila sam u dosta rijalitija, postala sam zvezda, imala sam kratku muzičku karijeru, slikala sam se za mnoge muške magazine, a pritom sam obrazovana i ekonomista sam, sve sam uradila što sam mogla. Tako da, vreme mi je za penziju – kaže Dobrojevićeva i tvrdi da još nije našla svoju naslednicu.

– Nažalost, nemam pravu naslednicu da može da ponese titulu starleta. Potrebna nam je neka lepa, zgodna, atraktivna devojka, a da pritom bude obrazovana i da ume da pošalje pravu poruku. Takođe, trebalo bi da bude finansijski samostalna – rekla je atraktivna crnka.

Stanija Dobrojević i Marko Marković

Stanija, Foto: A. Nalbantjan

Stanija je karijeru započela tako što je naga pozirala za mnoge muške magazine, a sada je otkrila da li ju je sramota što je to radila.

– Kada sam pravila skandale i bila prava starleta, prelepo mi je bilo da se fotkam za “Plejboj”, CKM, “Maksim” i sve te poznate muške magazine. Sada kada sam se smirila i kada više nisam u tom fazonu, mnogi me pitaju da li me je sramota što sam to radila. Nije me blam što sam se skidala naga jer da to nisam uradila, nikada ne bih bila na ovom mestu. Da sada pljunem na to, pljunula bih po svojoj karijeri i sebi. Pa i Merlin Monro i Kim Kardišijan su se fotkale tako, pa im deca nisu zamerila. Ne plašim se da će jednog dana, kad budem majka, deca biti ljuta na mene i da će ih biti sramota zbog mojih takvih odluka. Moja deca, ma moji unučići će pričati da je baka bila bomba – ponosn je otkrila Stanija.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!