Stanija se čula sa Vladimirom nakon Zadruge 2: Mnogo joj je teško palo kada je Luna pobijedila
May 23, 2024

Stanija se čula sa Vladimirom nakon Zadruge 2: Mnogo joj je teško palo kada je Luna pobijedila

2 min read

Stanija je jako inteligentna za rijaliti, ona kad vidi da je nema, ona ustane i napravi priču. Ozbiljan igrač, ona laže sve. Takav folirant i lažov… Uzima krst i vodi Maju i Marijanu do jezera. Matoroj pozlilo, ona ide i priča sama sa sobom i kao: “Žao mi je Matore, šta da joj kažem?”. Takav folirant. I onda kada je rečeno zvanično da ju je Vlado otjerao u p***u materinu, ona dolazi i kaže da sam bio djelimično u pravu. Ja joj kažem: “J***o te Vlado”. Poslije i sa Markom kad je ušla u vezu, bila deset dana kao u inat Vladi, a onda kaže da su sad u vezi jer su se zbližili – rekao je Mića, a Vladimir Tomović je dodao da ga je povrijedilo kada je Dobrojevićeva psovala njegovu majku.

– Ja jednu ružnu rečenicu nisam rekao za nju, samo sam rekao u lajvu da me je sramota što sam bio sa njom. A to sam rekao nakon što mi je psovala majku, rekla da sam p*čka, da sam smrad, da sumnja da sam bise.sualac. Zvala me Taktimir. Nema šta nije rekla. Klela me. Lažirala je operaciju u Americi. Ona je sebe pokopala sa ponašanjem u “Zadruzi 2” – nadovezao se Vladimir, pa odgovorio Stefanu Kariću na pitanje koje mjesto je osvojila Stanija.

– Ona je završila treća. Vjerujte mi, to je nju ubilo najviše. Ti ne znaš koliko je njoj teško što su je pobijedili Luna i Marko – dodao je Tomović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!