Subotićeva majci okrenula leđa, a pomirila se sa ocem: Ljuba će odlijepiti kad bude vidjela ovu sliku
February 27, 2024

Subotićeva majci okrenula leđa, a pomirila se sa ocem: Ljuba će odlijepiti kad bude vidjela ovu sliku

2 min read

Podsjetimo, uzrok njihovog sukoba je bilo to što je on, bez kćerkinog znanja, odveo unuku Magdalenu da upozna oca Aleksandra Čabarkapu, sa kojim Subotićeva nije u dobrim odnosima i kog je, prošle godine, optužila da je fizički nasrnuo na nju.

Ipak, nakon nekoliko mjeseci odbijanja da zakopa ratne sjekire sa ocem, Aleksandra se pomirila sa njim, te je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je moguće vidjeti Karađorđa sa unukom.

Podsjetimo, Subotić je nedavno, u intervjuu za jedan nedjeljnik, otkrio da njegova kćerka više nije u dobrim odnosima sa majkom Ljubom Pantović.

– Baba Ljuba radi sve taktički, sve je dobro osmišljeno. Poslala mi je sudske izvršitelje na vrata kuće, došle su dvije patrole policije kao i veterinari pošto navodno imam opasne pse. Evo, popisali su Aleksandrine stvari koje realno meni ništa specijalno ni ne trebaju. To je epilog baba Ljubinog utjerivanja duga. Ispala je dno dna, jadnica jedna. Kada je izašla iz “Farme”, ja sam joj kupio X6, prije toga ML, a u međuvremenu mi je sve otela i ostavila me bez posla. Otela mi je i bager kojim sam radio izuzetno dobar posao. Sada je nastao opšti haos, Aleksandra i Ljuba su u svađi, a pogotovo danas poslije ovog. Aleksandra više neće da razgovara sa baba Ljubom, jer ta žena ne zna šta će od svoje zlobe, pa plasira najgore priče o Aleksandri. Baba Ljuba je zla maćeha koja nikada neće moći da ima momka poput Pece, koji je gospodin i ima sve epitete u superlativu. Treba joj medijska pažnja da bi ušla u velikom stilu u “Zadrugu” – ispričao je Karađorđe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!