Sudija Snežana stigla na suđenje, Zorica se nije pojavila: Neću da se pomirim, nisam ja sa estrade!
April 29, 2024

Sudija Snežana stigla na suđenje, Zorica se nije pojavila: Neću da se pomirim, nisam ja sa estrade!

2 min read

Snezana Ilic podnela je tužbu protiv Zorice Marković, zbog uvreda izgovorenih na njen račun tokom “Zadruge 2”, a tim povodom danas je, 28. avgusta, u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu bio zakazan prvi susret “zaraćenih strana”.

Međutim, pojavila se samo Snežana.

– Podneta je i druga tužba zbog naknade štete zbog povrede časti. Danas je medijacija, ali ja idem u redovan postupak. – rekla je Snežana kada je došla.

Na pitanje šta će biti ako se Zorica ne pojavi, pošto je tokom jučerašnjeg dana u telefonskom razgovoru sa medijima i istakla da se neće pojaviti, jer ne zna ni za šta je tuži, Snežana je rekla da “ima načina da dođe”.Play Video

– Prijava je samo protiv nje. Samo da vam kažem, mene je uvredila. Ja sam ipak radila jedan ozbiljan posao i otišla sam u penziju kao sudija. Rekla je da bi se stidela da je sudija, da sam ja najgori sudija na svetu, da sam ljude slala u zatvor, a ja nikoga nisam poslala u zatvor, huškala je ljude protiv mene… Šta znači, ako doktor nauka uđe u autobus u kojem se voze džeparoši, on je automatski džeparoš? Ako sam u Zadruzi, to ne znači da može sve to da mi kaže – objasnila je Snežana.

Zadrugovizija Zorica Marković, Snežana Ilić i Marijana Zonjić

Snežana i Zorica zajedno su učestvovale na jednoj od Zadrugovizija, Foto: Nikola Tomić

– Ona kaže da ima dokaze za sve, pa evo… Neka priloži sudu dokaze – samouvereno je rekla Snežana.

– Ovo je uvreda mene, moje porodice, ćerke… Fizički je nasrtala na mene više puta, nije mi se ni izvinila. Milioni gledaju Pink, na šta bi to ličilo? Ona je mene etiketirala na sve načine. Nismo svi iz iste branše. Ja sam ipak radila sudijski posao, nisam sa estrade, žao mi je – poručila je Ilićeva.

Naredno suđenje zakazano je za 8. oktobar dok je Snežanin branilac najavio da će sud postupiti po svim zakonskim odredbama da se Zorica Marković narednog puta pojavi na suđenju.

– Sud će pristupiti svim zakonskim mogućnostima za privođenje. Sve zakonske mogućnosti i privođenje i dovođenje. Ne bitno o kome se sradi, ovo je krivični sud i ne bitno ko je prema njemu će se odnositi kao prema bilo kojem građaninu – izjavio je nakon suženja advokat Đorđe Gačević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!