Svaki drugi gledalac pratio početak Zadruge 3: Uz ceremoniju otvaranja bilo skoro 50% auditorijuma
April 16, 2024

Svaki drugi gledalac pratio početak Zadruge 3: Uz ceremoniju otvaranja bilo skoro 50% auditorijuma

2 min read

Emisija “Zadruga – Useljenje” u petak je bila ubedljivo najgledaniji program svih emitera. Tokom višesatnog uživo programa uz Pink je bilo oko 49 odsto auditorijuma, što je za 20 odsto više od ukupnog zbira ostalih nacionalnih emitera.

Gotovo svaki drugi gledalac bio je uz program TV Pink, dok je u svakom satu broj publike rastao iz minuta u minut.

Zadruga, Željko Mitrović, Pink

Skoro 50 odsto gledalaca bilo uz ceremoniju otvaranja Zadruge/Foto: Promo

Ceremoniju otvaranja treće sezone Željko Mitrović započeo je vožnjom gondolom sa pobednicom prethodne Zadruge Lunom Đogani i Ognjenom Amidžićem. Nakon prvog susreta sa humanoidnim robotom Leposavom, njih troje su ušli u paltu Milenija, gde je Željko predstavio dve nove prostorije.

Nakon što je na sportskom terenu pobedio Ognjena u izazovu, pokazali su gledaocima i kako izgleda pozorište. Željko je iskoristio priliku da se obrati novinarima najvažnijih srpskih medija koji su u velikom broju došli da prate otvaranje Zadruge 3.

Luna Đogani, Željko Mitrović, Ognjen Amidžić, Ulazak u Zadrugu 3

Željko Mitrović sa Lunom Đogani i Ognjenom Amidžićem/Foto: ATA Images

U nastavku večeri usledio je nastup di-džej Žeksa, koji je oduševio prisutne, a sudeći po komentarima, i gledaoce i korisnike društvenih mreža. Ceo nastup upotpunjen je karnevalom i vatrometom, čime je označen zvanični početak Zadruge 3.

Usledio je ulazak 49 takmičara, koji su već izazvali veliko interesovanje medija, a za sam kraj, kao tajanstveni 50. takmičar, u Zadrugu 3 je na iznenenađenje svih, ušao voditelj rijalitija Milan Milošević.

Već je došlo do prvih sukoba, ali i simpatija, te nema sumnje da i u ovoj sezoni nastavlja obaranje rekorda, zbog čega se TV Pink zahvaljuje na ukazanom poverenju i poručuje: Ostanite uz Pink!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!