“Ta avetinja u moju kuću neće ući!” Majka Vladimira Tomovića neće da čuje za Draganu Mitar
May 19, 2024

“Ta avetinja u moju kuću neće ući!” Majka Vladimira Tomovića neće da čuje za Draganu Mitar

2 min read

Naime, đetićeva majka jako je ljuta na sina zbog njegovog veoma bliskog odnosa koji ima sa Draganom Mitar.

– Ljiljana je jaka, temperamenta Crnogorka. Ona je uvek bila stub kuće, a Vlada i njegov brat gledaju u nju kao u boga, posebno od kako im je tata preminuo. Vladimir je uvek bio uzoran sin i poštovao sve što majka kaže, zbog čega je Ljiljana u šoku što se spanđao sa Draganom – otkrio je prijatelj blizak Tomovićevoj porodici.

– On zna da je to nikad ne bih odobrila. Kako može tako da se ponaša, gde će mu duša da me sekira ovako staru? Ta avetinja u moju kuću neće ući. Otac mu se u grobu prevrće od ovoga što on radi s tom Draganom – rekla je Ljiljana.

Tomovićeva majka je takođe otkrila da samo očekuje poziv, kada će sinu sve sručiti u lice.

– Ona me ne zanima u životu, neka gaji to svoje dete, eto joj ljubavnika u rijalitiju, pa neka se za njega hvata, za mog sina neće! Samo da ja dobijem razgovor sa njim, pa ću sve da mu sručim – ispričala je Ljiljana veoma bliskom Vladinom prijatelju.

Crnogorac polako gazi petu deceniju života, međutim  još uvek je sam i, po svemu sudeći, ni Dragana nije ta sa kojom bi mogao da osnuje porodicu.

– Iako se šegači po rijalitiju i glumi za pare, Vladimir je tradicionalno vaspitan i jako drži do toga da ne ukalja obraz svoje familije.Oni su mu jedva oprostili ulazak u rijaliti. Majka mu je plakala svaki dan jer se plašila da će tamo upoznati neku devojku na lošem glasu i da će se u nju zaljubiti – otkrio je Tomovićev prijatelj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!