Ti si u ozbiljnoj lovi napolju! Koraćeva zinula kad je vidjela dijamant: David se za godišnjicu opasno potrošio
April 16, 2024

Ti si u ozbiljnoj lovi napolju! Koraćeva zinula kad je vidjela dijamant: David se za godišnjicu opasno potrošio

2 min read

Ona se tom prilikom rasplakala pred Drvetom mudrosti od sreće.

Baloni sa njihovim zajedničkim fotografijama, posteljina, jastučnica na kojoj su ispisana njihova imena, peškir, šolja za kafu s njihovim likom, ručno pisana emotivna poruka… ali i ogrlica sa dijamantom Anu je oborilo sa nogu.

“Hvala ti, ljubavi. Volim te najviše na svijetu, nedostaješ mi”, plakala je Ana.

“Vidiš, Drvence, kako imam divnog vjerenika”, prokomentarisala je ona.

“Prije tačno godinu dana sam poljubio najsavršenije biće na planeti. Sve što sam uradio opet bih isto, jer ljubav koju osjetim prema tebi je nešto što se teško riječima može opisati. Volim te najviše na svijetu. Ponosan sam na tebe i sve što radiš. Neprestano te gledam, liježem sa tobom, budim se prije tebe. Nedostaje mi da se budiš pored mene, da budeš moja stolica…” pročitala je ona pa dodala kako se to oni “nešto zezaju”: “Da te gledam na jedno oko, da te poljupcima budim. Nemoj da brineš, ti si moj jedini svijet i jedva čekam da opet budemo zajedno. Da mogu da te zagrlim i osjetim. Glavu gore, jer kada si tužna, tužan sam i ja. Ovih 365 ruža su za svaki savršen dan ove naše bajke koju živimo i koju ćemo živjeti. Cijeli si moj svijet i ponosan sam na našu ljubav… Obožavam te najviše na svijetu. Nadam se da će ti se svidjeti lančić dijamantić”, pročitala je ona pred svojim rijaliti cimerima.

“Ljubavi, ti si u ozbiljnoj lovi napolju”, prokomentarisala je Ana, pa nasmijala sve koji su se okupili da vide poklon. 

Matora se posebno obradovala zbog ovog lijepog gesta.

“Svaka ti čast!” uzviknula je ona pa dodala pognute glave kako je i sama tražila posteljinu, ali “njena žena je ljuta na nju.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!