TOLIKO IMA GORČINE U MENI, TUŽNA SAM ZBOG NJE! Marija Kulić ponovo ZAJECALA zbog Miljanine veze sa Zolom, OVO joj najteže pada
June 15, 2024

TOLIKO IMA GORČINE U MENI, TUŽNA SAM ZBOG NJE! Marija Kulić ponovo ZAJECALA zbog Miljanine veze sa Zolom, OVO joj najteže pada

2 min read

Marija Kulić za crnim stolom prokomentarisala je odnos njene ćerke Miljane i njenog dečka Lazara Čolića Zole. 

Kulićeva se od samog početka protivi njihovoj vezi i neretko ističe kako Zola samo koristi Miljanu, a sada je i zaplakala zbog njih dvoje. 

“Kamo sreće da je imao i da je ostao, samo da se sklanja više, samo da se ona više oslobodi zla! Pre nego što je bila sa njim da takva bude, ja bih bila najsrećnija, ništa više! Meni je sinoć bilo teško, mene stres tako pogodi da mi padne adrenalin, ne osećam ruke, ne osećam noge”, pričala je Marija kroz suze i dodala:

FOTO: PRITNSCREEN

“Evo ona kaže da neće više, Miljana, tebi da je nešto dobro donela ova veza, ništa, odnela te je u propast! Ja bih bila najsrećnija da nju neko poštuje, zbog nečeg što je ona, da je voli i da voli njeno dete. Koja majka voli da njena ćerka bude sama i da ne nađe nikoga? Svi su bili bolji, ali ovo je strašno! Ili ovde da nađe, samo da njih dvoje ne budu zajedno, a svu sreću želim svako i ko je zaslužio i ko nije, ja više ništa neću da joj verujem, ja sam bila sigurna 100 posto da ovo neće da uradi u autu što je bilo. Još devet meseci imamo, pa da vidimo da li ćeš jednom biti od reči”, kaže ona. 

Marija se potom obratila Miljani kroz suze:

“Ako održiš reč, šta god budeš tražila da ti obećam, ja ću da ti ispunim. Toliko ima gorčine u meni, toliko sam tužna zbog nje. Druga, treća sezona, ništa, kao da nije bila ovde, stresovi, svađe, nekad trpi i za cigaretu, da ona dozvoli da uzme honorar, bilo koji muškarac, obezbedi se Miljana, Željka. A posle radite šta hoćete, nema oca, ima, kao da ga nema, od oca nema ništa. Niti je upisan negde, niti ga ima”, poručila je Marija. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!