TOMA ČUO NADEŽDIN GLAS I BRIZNUO U PLAČ: Mora da shvati da jedino nju VOLIM! Ovo povređuje moju ŽENU! (VIDEO)
April 29, 2024

TOMA ČUO NADEŽDIN GLAS I BRIZNUO U PLAČ: Mora da shvati da jedino nju VOLIM! Ovo povređuje moju ŽENU! (VIDEO)

1 min read

Toma Panić nije mogao da sakrije emocije, te je nasred dvorišta pustio gorke suze i to kada je čuo glas svoje izabranice Nadežde Biljić na radiju.

Podsetimo, Nadežda je javno ostavila Tomu zbog njegovog flertovanja sa Milicom Kemez i Draganom Mitrović. Kasnije je Toma objasnio Bori Santani kako stoje stvari.

FOTO: PRINTSCREEN

“Svestan sam kako ona to gleda, ali ona mora da shvati neke stvari, da ne priča iz afekta neke stvari, ima pravo da kaže neke stvari, ja sam tu da trpim moju ženu, mora da shvati da ja nju jedino volim i da su sve druge potpuno nebitne. Ovo je rijaliti šou, zabavno humoristički program, ovde smo da se igramo, sprdamo. Što se tiče Dragane, ja se tu nisam uopšte nisam igrao. Da li si tu šale ili ne, nekad ispadnu da nisu, ali to povređuje moju ženu. A što se tiče Milice Kemez, ja sam shvatio da ona igra igru, ali sam ja kriv što sam prihvatio igru”, rekao je Panić.

“Što se tiče dogovora, nisam prekršio, ja kap alkohola nisam uzeo i to mora da joj bude dokaz zašto sam ja ovde. Ja sam svestan svih stvari koje radim, mora da shvati jednu stvar da ovde ljudi igraju igru, a ja ne igram. Ja ću sve ispraviti, ali sa mnom niko ne može da se igra”, izjavio je Toma.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!