“Upoznala sam momka preko fb-a”
May 6, 2024

“Upoznala sam momka preko fb-a”

1 min read

Upoznala sam momka, naravno preko fb-a i dogovorili smo se da se nađemo ispred jednog tržnog centra. Kada smo se našli predložio mi je da odemo do susjednog grada na piće, ali sam se iznenadila jer mi je rekao da sjedem nazad.

Baš mi je bilo čudno, ali nisam se nešto bunila. Sjeli smo i krenuli, a nakon 10 minuta zaustavio se ispred jednog obdaništa te mi je rekao da će me predstaviti kao kolegicu, jer će sada doći njegova žena koju treba odbaciti kući.

Nemate pojma kako neugodna situacija, jer nisam znala da je uženjen, ali nisam uspjela ništa ni da kažem, a ona je već bila u automobilu, te smo se upoznavali.

Nakon što smo je odvezli kući rekao je da nas dvoje …
e

Rekao je da nas dvoje moramo na neki večernji seminar, te da će tek ujutro da se vrati. Poljubili su se i ona je bezbrižno otišla. Bilo mi je baš neugodno, nekako sam je žalila i postavljala sam se u njenu situaciju, grozno.

Cijelu noć smo proveli u hotelu, stvarno se trudio da nam bude lijepo, šampanjac, voće, sva ugodnost, ali nisam se mogla opustiti, jer mi je cijelo vrijeme u mislima bila njegova supruga. Baš mi je žao žene…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!