VERA MATOVIĆ IMA 78 GODINA I TIJELO DJEVOJKE: Kaže da je za njenu vitku liniju zaslužno ono što godinama radi u 5 ujutru
April 29, 2024

VERA MATOVIĆ IMA 78 GODINA I TIJELO DJEVOJKE: Kaže da je za njenu vitku liniju zaslužno ono što godinama radi u 5 ujutru

2 min read

Pjevačica Vera Matović nikada nije imala problem sa viškom kilograma. Otkrila je u čemu je tajna njene vitalnosti

Vera Matović, pjevačica sa svojih 78 godina, podijelila je da nikada nije imala brige oko viška kilograma. Tajna njenog vitalnog stava i ogromne energije, kako otkriva, leži u redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Sa 50 godina karijere iza sebe, ponosno ističe da nije morala otkazati nijedan koncert zbog problema sa zdravljem, niti je ikada bila primorana da posjeti bolnicu zbog zdravstvenih poteškoća.

“Svoj posao radim s ljubavlju, niko ne bi primetio da sam ikada bila neraspoložena ili da sam se suočavala s problemima. Profesionalac sam i zbog toga me publika voli”, izjavila je Vera Matović.

Kaže da voli rano da ustaje, i da u jutarnjim časovima obavlja svoj trening.

“Veliki sam ranoranilac, ustajem oko četiri ili pet ujutru, u zavisnosti od toga kada sam ustala. Odmah oblačim trenerku i obuvam patike, i idem da trčim. Sigurna sam da u ovim godinama malo ljudi to radi, a u kući imam i traku za trčanje koja je takođe sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje, jedino kada imam snimanja i nastupe smanjim ovu moju rutinu, ali obično tako započinjem dan”, rekla je ona.

Pjevačica je otkrila da vodi računa o svojoj ishrani, te da se veoma zdravo hrani. Nema nikakve poroke, što dodatno utiče na njen izgled i na zdravlje.

“Da mi se slučajno desi da pojedem nešto teško, sigurno bi mi bilo loše. Kod kuće doručkujem i ručam laganu, zdravu hranu jer je teško punog stomaka raditi određene stvari. Niti pijem, niti pušim, nemam poroke, pijem puno vode i od voća jedem samo jabuke. Najviše jedem ribu, piletinu, salate… Vodim računa da ne jedem slatkiše”, rekla je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!