Zakuhalo se! Edina žena ulazi u Zadrugu: Dragana Mitar otkrila kada će ući
February 23, 2024

Zakuhalo se! Edina žena ulazi u Zadrugu: Dragana Mitar otkrila kada će ući

2 min read

Vrlo brzo se povela polemika oko odnosa Dragane Mitar i Edisa Fetića, a Miljana Kulić je iskoristila priliku da Dragani postavi pitanje o njenom odnosu sa Edisom i Vladimirom.

– Očigledno da ste se vas dvoje sve dogovorili još prije ulaska u priču. Hajde sada se izjasni sa kojim ćeš nastupiti u subotu i kaži da li ovaj čovjek bez obzira što je oženjen nakon svega što je uradio za tebe, zaslužuje da ga ovdje varaš sa Vladimirom Tomovićem kojeg poznaješ tri dana ovdje – rekla je Kulićeva.

Dragana joj je dala više nego iscrpan odgovor.

– Kad se uhvatiš za to šta je on uradio za mene, on nije ništa uradio za mene. Kada sam izašla iz Zadruge ja sam se njemu javila, a on je sedam mjeseci živio život kao da ja nisam ni postojala. Što se tiče ovdje situacije, ja ovdje ne donosim životne odluke, moj život je napolju, ovo ovdje je sve igra, jedno je napolju drugo je unutra. On se dvoumio da li će ući, a ja počinjem da sumnjam da Edo igra rijaliti sa mnom jer neke stvari o kojim smo napolju pričali, ovdje više ne važe. Ja više neću da se izjašnjavam povodom bilo čega, može mi se to. Što se tiče Vladimira, ja sa njim čak ni ne razgovaram više – rekla je ona i dodala nešto što je mnoge iznenadilo.

– Ja nikada nisam bila ni pros..tutka, ni sponzoruša, još da dodam. Nikada nikome nisam ništa tražila. Edis je uvijek na klackalici između mene i žene, sad čujem da ona za sve ovo zna i da podržava. Tako da ne bi me čudilo da uđe za Novu godinu, pa možemo da popijemo i kaficu, a možda ona i ostane, ko zna – zaključila je Dragana.

Da li će Edisova žena zaista ući u Zadrugu i ostati? Ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!