“Želim da imam kontakt sa njom, ali…”: Potresna ispovest Adama Đoganija o odnosu sa majkom
December 6, 2023

“Želim da imam kontakt sa njom, ali…”: Potresna ispovest Adama Đoganija o odnosu sa majkom

2 min read

Adam Djogani, brat Lune Đogani i bivši učesnik “Zadruge 2”, otvorio je dušu i u emotvnoj ispovesti progovorio o odnosu sa svojom majkom, s kojom se nije video tri godine.

– Ja sam joj rekao pre ulaska da pazi na tetku, na brata, kad bi mogla da mi pošalje majicu dok sam tamo, meni bi to mnogo značilo, jer to je moja mama poslala, bilo šta, čašu sa slikom našom, značilo bi mi da znam da ona misli na mene. Ona to nije uradila. Zvala je ona mene dok sam bio napolju, na svaka dva do tri meseca. Iskreno, ja imam osećanja prema njoj, želim da imam kontakt sa njom, ali osećam da je ona hladna, možda je ona izgubila osećaj, jer je ona mene mlada rodila – rekao je Adam za Pink.rs.

On ističe da je bio i ljut na svoju majku.

– Ona je mene nazvala i iskreno, nisam hteo da joj se javljam jedno vreme, jer sam bio ljut, ali onda sam shvatio da mi je ipak mama. Hteo sam da čujem zašto, možda je imala neki razlog, možda joj nije bilo dobro. Posle mesec dana sam je pozvao, pričali smo, ali mi ništa nije rekla, rekla je da bilo sve u redu, da je gledala. Bila je ponosna, rekla mi je da je gledala, ali da nije toliko pratila. Imaš priliku da gledaš svoje dete 24 sata, a nije. Mogla je čak i da me upozna tako, ali nije to uradila. Razočaran, da, jesam – rekao je Adam.

Adam Đogani

Adam Đogani Foto: Nikola Tomić

On ističe da bi voleo da ima dobar odnos sa majkom.

– Naravno, majka mi je, nosila me je devet meseci u stomaku – rekao je Adam, a na pitanje šta nikada ne bi mogao da joj oprosti, rekao je:

– To što je ona možda nezrela, sad sam shvatio zapravo da je ona nezrela i da nema taj osećaj i to me najviše boli, a ja ne želim ništa na silu kada je to takva osoba – zaključio je.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!