Zerina opet u rijalitiju! Sa njom ruku pod ruku ulazi i dečko, a visina honorara je sumanuta
June 15, 2024

Zerina opet u rijalitiju! Sa njom ruku pod ruku ulazi i dečko, a visina honorara je sumanuta

1 min read

Rijaliti zvezda i bosanska starleta Zerina Hećo (26), prema nagađanjima, ulazi u novu sezonu rijaliti programa “Parovi”.

Navodno, rijaliti učesnica će se u luksuznu vilu useliti sa svojim sadašnjim dečkom, pevačem Dadom Glišićem (41), i to za neverovatnu sumu novca od 100.000 evra.

Njih dvoje upoznali su nakon Zerinonog napuštanja rijalitija “Zadruga 2”. Oni su prvenstveno bili saradnici, a taj odnos prerastao je u ljubavnu priču. Dado je radio na Zerininom prvom singlu koji je nedavno izbacila, čime je “uplovila” u estradne vode.

– U početku su se oboje dvoumili, posebno Zerina, koja smatra da joj je rijaliti-šou narušio zdravlje, ali je Dado presekao i rekao joj da su zajedno jači i da će moći sa svakim da se izbore. Tako su sklopili dogovor sa Hepi televizijom, koja u njih ulaže dosta novca, ali i nade da će novu sezonu podići na još veći nivo – kaže izvor.

Zerina Hećo, Dado Glišić

Zerina Hećo i Dado Glišić, Foto: Instagram/zerinooooo

– Njih dvoje su toliko zaljubljeni da se ne odvajaju po čitav dan. Zerini jako prija Dadova pažnja, a on je prema njoj veoma pažljiv i izvukao ju je iz depresije, u koju je zapala zbog zdravstvenog stanja u kojem je bila. Tako da će njih dvoje sigurno biti zanimljivi gledaocima budući da ćemo Zerinu sada upoznati iz nekog drugog ugla – tvrdi upućeni izvor za Srpski telegraf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!