Žestoka svađa usred emisije: Milan: Najmanje si pjevačica, kad si posljednji put bila popularna? Slavica ga urnisala! (Video)
September 27, 2023

Žestoka svađa usred emisije: Milan: Najmanje si pjevačica, kad si posljednji put bila popularna? Slavica ga urnisala! (Video)

1 min read

Slavica Ćukteraš i Milan Milošević žestoko su se posvađali usred emisije, a sve je počelo tako što je voditelj komentarisao pjevačicu kako izgleda kao “baba od 50 godina”. Kada je Milan rekao da je snimio pjesme iz hira, Slavica je prokomentarisala: Nemoj lupetati, majke ti. Iz hira si to uradio… Želiš i ti da budeš pjevač. 

– Gdje mogu da budem poznatiji od ovog? – pitao je Milan.

– Auuuuu. Ajde, ajde… Nećemo se svađati – rekla mu je Slavica.

– Gdje ću da budem poznatiji od ovoga? Hajde da mjerimo rejtinge, kada si posljednji put bila popularna – rekao je Milan.

– U čemu si ti popularan, u Zadruzi? Dao si sebi za pravo da me pljuješ u emisijama. Mnogo si se ti utripovao, daješ sebi pravo da spuštaš ljude. Duže sam od tebe na estradi – kazala je Slavica. 

– Ja sam tebe upoznao u Jakovu, kada sam bio klinac –  rekao je Milan.

– Jako si bezobrazan. Izvinjavam se, ali je ovo moralo –  odgovorila je Slavica.

 – Sada si zvijezda, jer se snimaš na TikToku. Najmanje si pjevačica –  nastavio je svađu Milan u emisiji “Ami Dži šou”, pa je Slavica izgorjela:

– Ja ću da napustim emisiju.

Ipak, Slavica nije napustila emisiju jer ju je Amidžić zadržao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!