Zlostavljanje životinje u rijalitiju Zadruga: Motkom udarila vučjaka, nesreći pas počeo da cvili
February 27, 2024

Zlostavljanje životinje u rijalitiju Zadruga: Motkom udarila vučjaka, nesreći pas počeo da cvili

2 min read

Nova učesnica rijaliti formata “Zadruga” Ermina Pašović prilično je glasna od kada je kročila u Belu kuću. Međutim, ono što je do sada radila je u ovom rijalitiju dopušteno – svađanje, vređanje…, ali postupak od prethodne noći nikako ne sme da prođe nezapaženo i nekažnjeno.

Naime, Ermina je pokušala da zavede red u ekonomskom dvorištu, pa je predmetom koji liči na lopatu udarila jednog psa, koji je od bola počeo da cvili i beži od nje.

– Ajde još jednom, oćeš još jednom, majmune jedan! Samo još jednom priđi štali – urlala je Ermina na nesrećnog psa nakon udarca uz pretnje da će ga još tući!Play Video0:29

– Pa je l’ mora kazna odmah? – upitao je Čolak dok je posmatrao sve sa strane, ne pokušavajući da je spreči u nasilju.

Još nije poznato da li je u pitanju njen pas ili pas Vladimira Tomovića. Kako se može pročitati na nekim od društvenih mreža, navodno je u pitanju Erminin pas koji je navodno napravio veliku štetu u ekomonskom dvorištu i napao neke od životinja, ali to nije zvanično potvrđeno. U suštini, to je i nebitno, jer je nasilje nad životinjom apsolutno nedopustivo!

Povodom ovog događaja oglasio se i pokret Levijatan, koji je zamolio produkciju da momentalno diskavlifikuje Erminu, te i da će oni podneti prijavu protiv nje.

“Molimo Željka Mitrovića i produkciju Zadruge da hitno odstrane Erminu Pašović iz rijaliti programa Zadruga 3 koji se emituje na nacionalnoj televiziji Pink. Obzirom da smo do sada imali super saradnju kada zadrugari naprave greške sigurni smo da ovo nećete dozvoliti. Dakle hitna sankcija i udaljavanje iz rijalitija. Mi ćemo podneti krivičnu prijavu kao Fondacija, član 269”, naveli su u saopštenju ispod videa, pokreta Levijatan na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

Snimak nedopustivog ponašanja prema životinji pogledajte u videu u tekstu.

Još nema reakcije nadležnih institucija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!