“Znači, u vezi ne varaš, a u braku varaš?”: Sanja pecnula Edisa, Fetić komentarom sve nasmejao
May 4, 2024

“Znači, u vezi ne varaš, a u braku varaš?”: Sanja pecnula Edisa, Fetić komentarom sve nasmejao

1 min read

Dragana Mitar i Edis Fetić Edo, Milica Kemez i Bora Santana, Tara Simov i Matija Matijević, Nina Babić i Mlađan Jovanović gostovali u emisiji “Magazin In” i govorili o svim aktuelnim dešavanjima u rijalitiju. Jedna od glavnih tema jeste svakako odnos Dragane Mitar i oženjenog Edis Fetića.

 Kakav mora da bude taj jedan, pa da ti kažeš: ”Srećna sam, ne varam više, ne tražim, ne lutam, to je to”? Kakav mora da bude? – glasilo je pitanje Sanje Marinković upućeno Dragani, na šta je ona odgovorila:

– Evo ga, tu je, sedi – rekla je Dragana, koja je pokazala na Eda.

– Da li je tačno da ne postoji muškarac koji će propustiti priliku da vodi ljubav ako je pored njega devojka koja mu se dopada? – bilo je sledeće voditeljkino pitanje.

– Ne postoji – rekao je Mateja, a Sanja je upitala da li bi to uradio neko ko je u vezi, na šta je Edo kao iz topa odgovorio: ”Ne!”, a voditeljka ga je podsetila na to da je upravo on javno prevario svoju suprugu Zilhu sa Draganom.

– Znači, u vezi ne varaš, a u braku varaš. Dopada mi se kako razmišljaš. Je l’ znaš da je to sebično? – obratila se Sanja Fetiću, na šta je on odgovorio:

– Znam. Kako ne znam. Previše sam sebičan – rekao je Edo.

– I ti potpuno sebe opravdavaš? – pitala je Sanja.

– J*bi ga – bio je Edov odgovor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!