ZOLA PRIZNAO DA NIJE SPREMAN DA BUDE TATA: Svi čekaju da uđe Marija Kulić i NAPRAVI LOM! Lazar ZABRINUT, a razlog je OVO (VIDEO)
September 22, 2023

ZOLA PRIZNAO DA NIJE SPREMAN DA BUDE TATA: Svi čekaju da uđe Marija Kulić i NAPRAVI LOM! Lazar ZABRINUT, a razlog je OVO (VIDEO)

2 min read

Marija Kulić će kako se piše ponovo ući u rijaliti navodno zbog trudnoće ćerke Miljane, a sada je Lazar Čolić Zola odgovorio na pitanje da li je spreman da bude otac.

U toku njegovog izlaganja, Miljana je negodovala.

“Kao što sam pričao i sa njom, ne mogu da kažem da sam oberučke spreman, ja nisam bio u takvoj sitauciju, nadam se da ću da dolazim sebi što se tiče tih stvari. Ako Bog da da sve bude kako treba. Siguran sam u sebe da ću biti spreman. Meni se ne sviđa što je ona išla sama kod ginekologa, pogotovu ono što je pričala sa njim pričala je nešto vezano za rijaliti, pa ju je upitao i za naš odnos. Krivo mi je što ja nisam išao sa njom. To što je bila kod ginekologa, za mene to nije validno, vratila se, samo što nije počela da plače”, rekao je Zola.

FOTO: PRINTSCREEN

“Iskreno, da kažem nešto, nisam 100 posto spreman. Te lekove koje je pila, pila je mesec dana, ali nije pila u kontinuitetu, znam da ih nije pila redovno, desetak dana pije, pa dva, tri dana ne. Čak je znala da popije pivo, pa sam je opominjao da ne pije pivo, nego lokove, nego njoj je tako doktor ginekolog rekao da je rizično”, govorio je Zola.

“Mene nervira što se ti praviš kao da si sa Marsa pao! Sve dobro znaš šta mi je rekla doktorka”, ubacila se Kulićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!