ZVEZDA GRANDA U CENTRU SKANDALA! Isplivale gole fotke, pa pala i pretnja TUŽBOM
April 27, 2024

ZVEZDA GRANDA U CENTRU SKANDALA! Isplivale gole fotke, pa pala i pretnja TUŽBOM

2 min read

Dvadesetogodišnja Tuzlanka Azra Husakrić koja je u “Zvezdama Granda” oduševila je sve kako glasom, pa tako i stasom, doživela je veliku neprijatnost pošto joj je neko hakovao Fejsbuk, te objavio golišavi sadržaj koji čak nije ni njen. Devojku je ovo zgrozilo, pa se javno obratila i najavila tužbu svima “koji se bave njenim životom i udaraju na nju, njen obraz i porodicu”.

“Sram da bude onog ko se bavi mojim životom, hvala što pokušavate da narušite moju reputaciju lošim montažama neke devojke. Ali bezuspešno, silikone u grudima nemam. I silikone iz usana sam izvadila. Ovakve snimke sebi u životu ne bih dopustila. Čime se vi ljudi bavite, zašto toliko ljubomore imate u sebi!? Imate li vi majke, očeve, sestre, braću… kako bi se oni osećali da njihovo dete neko blati na ovakav način? Fuj, fuj. Zgrožena sam. Morala sam ovo da objavim, izvinite moji Fejbuk prijatelji zbog sadržaja slika, ali ne dam na sebe, na svoj obraz, roditelje. Ne dam da mi neko ruši reputaciju nakon toliko godina truda, zbog ovakvih paćenika da gubim vreme. Tužbe svakako idu. Od hakovanja mog profila, do nanošenje duševne i fizičke boli. Za sve to idu tužbe. Sram vas bilo”, poručila je Azra putem pomenute društvene mreže. 

Nešto zatim objavila je i status u kom otkriva da je saznala ko je devojka sa spornih fotografija. 

“Upravo sam dobila i originalni snimak, pravi snimak devojke koja je iz Grčke, postoji već tri godine. Neko je ubacio moj lik, sutra tužba velika i otkrićemo već sutra ko je ovo uradio i odgovaraće za svoje postupke. Sram da bude ovakve zlobnike i ljude koji su širili ovakve vesti po Tuzli. Istina uvek ispliva na videlo, ne možete mi ukaljati nikad obraz!” poručila je očito i dalje veoma uznemirena Azra.

FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!