Ana Korać za Novu godinu ulazi u rijaliti: Tražila 4.500 eura i zaštitu od Janjuša, plaši se da joj ne naudi
February 23, 2024

Ana Korać za Novu godinu ulazi u rijaliti: Tražila 4.500 eura i zaštitu od Janjuša, plaši se da joj ne naudi

2 min read

Koraćeva, zbog koje je, navodno, Janjuš pobjegao iz prve sezone “Zadruge”, strahuje, da će joj se bivši prijatelj osvetiti, čim bude zakoračila na imanje u Šimanovcima, pa je zbog toga tražila da nema nikakav kontakt sa njim.

Osim toga, Ana se dogovorila sa produkcijom da uđe u rijaliti 31. decembra za Novu Godinu i da joj honorar bude navodno 3.000 eura.

“Ani je bilo žao što u prošloj sezoni nje zauzela jedno od prvih 5 mjesta, pa je zato odlučila da se vrati na mjesto zločina i ispravi grešku. Ona će ovoga puta ući sama, a budući da je stekla veliku popularnost, bila je u prilici da traži visoki honorar. Prvo je tražila da joj mjesečni honorar bude 4.500 eura, ali nije dobila odgovor, kojim se nadala. Na kraju je dogovor postignut da će Ana dobijati 3.000 eura mjesečno, i bila je zadovoljna time”, kaže izvor i dodaje da se Ana posvađala sa Davidom Dragojevićem pred ulazak u rijaliti:

“David je veoma ljubomoran i teško mu je bilo da prihvati da neće ući sa njom. Ana je danima pokušavala da ga ubijedi da će mu biti vjerna, i da neće pogledati nijednog muškarca, ali je on bio nepovjerljiv. Takođe je i veliki problem što je na imanju i njena bivša simpatija Marko Janjušević, od kojeg se nije razdvajala cijelu prvu sezonu. Međutim, Ana je obećala da mu se neće približiti, čak je i jedan od uslova bio da Janjuš ne smije da joj se obraća. Molila je produkciju da dobije zaštitu od Janjuša, i oni su joj uslišili molbu.”

“Ana će ući nekoliko sati prije ponoći. Prvo će gostovati u emisiji, a nakon toga će, obučena u odijelo Deda Mrazice, da iznenadi svoje buduće cimere. Ona je takođe tražila još neke uslove, ali nijedan joj više nje ispoštovan. Tražila je da bar jednom nedjeljno ima poziv sa dečkom Davidom, ali je produkcija to odmah odbila. Isto tako je tražila da ima svoj budžet nedjeljni jer je na posebnoj ishrani, ali produkcija joj ni to nje odobrila, jer bi se ostalli rijaliti igrači žalili”, završava izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!