ČUJEM SE S JANJUŠEM! IZNAJMIĆE STAN DA ŽIVI SAM: Maja Marinković raskrinkala ljubavnika, evo šta se dešava IZMEĐU NJIH
May 19, 2024

ČUJEM SE S JANJUŠEM! IZNAJMIĆE STAN DA ŽIVI SAM: Maja Marinković raskrinkala ljubavnika, evo šta se dešava IZMEĐU NJIH

2 min read

Maja Marinković se oglasila i otkrila sve detalje svog trenutnog odnosa sa Janjušem, a on je uhvaćen u još jednoj laži, budući da je juče izjavio da se ne čuje ni sa kim, pa ni sa Marinkovićevom.

Maja kaže da ne zna na čemu je sa Janjušem, da rešavaju odnos i čuju se, ali da je on sve vreme sa Krunom.

“Nije baš onako kako sam ja očekivala. On sada nema nikakve veze sa Enom, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. On će da iznajmi stan u kom će da živi sam. Više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiruju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka”, rekla je Maja i dodala da joj bivši cimer iz Bele kuće i te kako nedostaje.

FOTO: PRINTSCREEN

“Naravno da mi fali. Razumem ja njega i njegove obaveze, ali volela bih da vidim kako će to da funkcioniše. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dete na prvom mestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega.”

Majin otac Taki je besan zbog cele situacije.

“Mnogo je ljut, ima puno pravo da se tako ophodi. Nije nikako za tu našu priči, ne vidi nas zajedno. Jeste protiv toga, ali ja pokušavam da balansiram. Gledam da još nemaju nikakvu komunikaciju. Možda se vremenom slegne situacija i sve bude kako treba. Prvo treba Janjuš i ja da rešimo neke stvari, on to muški treba da prihvati. Ja razumem sve, ali nismo mi od juče zajedno. Još ne znam na čemu smo, čujemo se, pa ćemo videti šta će se dalje dešavati”, istakla je Maja i otkrila da li ju je možda kontaktirala Janjuševa supruga Ena, ili neko od članova porodice Janjušević:

“Za sada me niko od Janjuševe porodice nije kontaktirao. Ni Ena.”

FOTO: ATA IMAGES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!