SKANDAL NA FINALU KOJI NISTE MOGLI DA VIDITE! Nađa i Adam BRUTALNO napali Anabelu, Nina plakala, a kad je on uleteo HAOS
May 17, 2024

SKANDAL NA FINALU KOJI NISTE MOGLI DA VIDITE! Nađa i Adam BRUTALNO napali Anabelu, Nina plakala, a kad je on uleteo HAOS

1 min read

Đoganijevi su napali Anabelu Atijas i uputili joj sijaset uvreda, a branio ju je njen bivši muž Andrej Atijas, a u sve su se umešali i ostali članovi porodice.

Adam i Nađa Đogani bili su u superfinalnoj noći uz brata i ujaka. Oni su bili naoštreni na bivšu jetrvu i tetku zbog svega što se izdešavalo između nje, Gagija i Lune. Iako je Gagi pokušavao da ih ubedi da je ne diraju i da se ponašaju dostojanstveno, nisu ga poslušali.

FOTO: ATA IMAGES

Kako je Gagi izašao kao devetoplasirani, njih nije mrzelo da sačekaju da izađe i Anabela, koja je bila četvrto mesto, pa da je napadnu.

Sve se izdešavalo van kamera u bekstejdžu, prostoru između studija, u momentu kada je Anabela krenula napolje.

“Ludačo jedna, što pre da ideš na lečenje! Ušla si da se izlečiš, da ti bude bolje, a ti si sada još gora. Kako te nije stid i sram da onoliko lažeš? Moj brat te nije tukao. Sve si slagala jer si zlo. Ti se žena puna zla i gorčine”, galamil je Nada na Anabelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!