“Čula sam je pre nje!” Kija prokomentarisala Luninu pesmu i otkrila da li će je pevati na nastupima
May 7, 2024

“Čula sam je pre nje!” Kija prokomentarisala Luninu pesmu i otkrila da li će je pevati na nastupima

1 min read

Pevačica Kristina Kija Kockar čula je demo verziju pesme “Deveti krug pakla” Lune Đogani, inače njenog prvenca, a ne krije da joj se dopala verzija pesme koju je otpevala druga devojka.

Iako je Luna stupila u vezu sa njenim tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem zbog čega su on i Kristina okončali brak, Kockareva bez obzira na prošlost planira da pesmu Đoganijeve peva na nastupima.

– Čula sam Luninu pesmu čak i pre nje. Demo verzija koju je otpevala jedna devojka zvučala je odlično. Ne znam kako je to Luna otpevala, ali ću preslušati. Ako mi se svidi i postane hit, pevaću je na nastupima. Uvrstiću je u repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se – objasnila je Kristina.

Kristina Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, Foto: Nikola Tomić

Kristina otkriva da od Cece Ražnatović koja ju je podržala tokom Zadruge 1, ali i nakon izlaska iz rijalitija, uči kako da izbegne priču o privatnom životu – da sakrije dečka.

– Od Cece se učim kako treba izbegavati odgovore na pitanja o dečku. Ona je dobar primer kako zadržavati privatnost, a da svi budu zadovoljni. Učim samo od najboljih – zaključila je Kristina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!