Vendi objasnila zašto je Marko od svih devojaka izabrao Lunu: Pali se na ljušturu, od nje će bežati!
April 21, 2024

Vendi objasnila zašto je Marko od svih devojaka izabrao Lunu: Pali se na ljušturu, od nje će bežati!

2 min read

Vesna Vukelić Vendi (47) lik je koji se sjajno snalazi u rijaliti programima, i kao učesnik, i kao voditelj, a voleli je ili ne – njeni komentari uvek privlače pažnju i često su vrlo realni.

Ovaj put Vendi je prokomentarisala Lunu Đogani (23), pobednicu “Zadruge 2”, a prvo je objasnila kako vidi Lunin karakter.

– Lakše mi je da kažem šta joj fali: autoritet, dostojanstvo, ličnost, nije lider, nema socijalnu sferu (vaspitanje, kulturu). Jedino što je dobro kod nje – nema višak kilograma i zna tekstove svih novopečenih, splavarskih pesmičica – kaže Vendi

Na konstataciju da će joj to značiti jer postaje pevačica, Vendi kaže da to uopšte nije problem.

– Najmanji je problem uzeti mikrofon. Ali ako ima lice, a nije ličnost i lider, onda je džaba sve. Imamo lidere na najvišem državnom nivou, poput Ivice Dačića, koji su simpatični kad se late mikrofona. Ali, ako neko nije lider, poput Lune, onda od njega svi beže kao od smrdljivog sira – objašnjava pevačica.

Luna Đogani, Marko Miljković, Port

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: ATA Images

Kada je reč o Marku Miljkoviću, Vendi kaže da se pali na takve kao što je Luna.

– On je bio najveći favorit, mislila sam da ima potencijal da vozi priču, ali od ovog pomirenja sa Lunom… Očigledno je da mu prija ljuštura. Pali se na takve. Nju je izabrao zato što druge nisu prošle test za ljušture! Samo je Luna položila uspešno. On se polako pretvara u verbalnog onanistu, sve što je pričao izgubilo je smisao i težinu. Pokazalo se da nema stav, proklizava – zaključila je Vukelićeva za Kurir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!