Dalila u suzama iznela jezive kletve koje joj je upućivala Biljana Dragojević
June 24, 2024

Dalila u suzama iznela jezive kletve koje joj je upućivala Biljana Dragojević

2 min read

Šta je to što je toliko zamerio svojoj majci Biljani Dragojević i kakvi su njihovi trenutni porodični odnosi? – bilo je pitanje za Dejana.

Tokom ove teme u razgovor su se uključile Marija i Miljana Kulić koje se ušle u ozbiljan sukob sa Dalilom, označivši je kao glavnog krivca skuoba između sina i majke – Dejana i Biljane.

Dalila Dragojević

Dalila Dragojević/Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Dalila je ubrzo napustila sto i izašla napolje, a zatim počela da plače dok je pričala šta joj je sve priredila Biljana i kakve joj je užasne kletve uputila.

– Biljana je meni govorila: “Dabogda ti rak pojeo matericu”. Mene je sramota njene sramote, nemojte to da radite! Mene je sramota njene sramote, ali nema veze, neka dođe i neka bude tu. Ja neću da pričam sve detalje našeg odnosa. Mislite sve najgore, nije se javio, najgori je, neka je najgori! Ja od te žene nikada nisam dobila izvinjenje, samo pljuvanje po novinama. Ne znam da li ćemo ikada biti u dobrim odnosima, a Dejanu sam rekla da uvek ode kod nje kad oseti potrebu. Odvajamo se, jer smo sve ove godine bili sami. On mene nikada nije zaje*ao! Niko nas nije pozvao da idemo u Veternik! – pričala je Dalila.

– Ja znam da ću ceo život nositi breme i biti označena kao glavni krivac za njihov razdor i spremna sam da se borim sa tim. Neću da ulazim u detalje zašto ne pričamo, jer me to boli i nisam spremna da tu ženu gledam ovako u oči posle takvih reči! Ja od te žene nikad nisam dobila izvinjenje, dobila sam samo pljuvanje po novinama. Mi nismo u dobrim odnosima i ne znam da li ćemo ikada biti – kroz plač sve vreme pričala je Dalila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!