Trougao u Zadruzi: Dejan zanijemio, otkriveno da je sa Dalilom u rijalitiju i bivši dečko
April 26, 2024

Trougao u Zadruzi: Dejan zanijemio, otkriveno da je sa Dalilom u rijalitiju i bivši dečko

1 min read

Dalila je svoje izlaganje započela ironično i rekla da je Mlađa njena velika ljubav sa kojom se srela nakon nekoliko godina u “Zadruzi”. Dalila i Mlađa su zatim priznali da nikada nisu bili u emotivnoj vezi.

– Jeste, Mlađa mi je bivši momak, sreli smo se u Zadruzi nakon nekoliko godina… – bila je ironična Dalila, a onda je otkrila da li je zaista imala nešto sa cimerom iz Bijele kuće.

– Mlađa nikada nije bio moj dečko, nikada ništa nismo imali. Bili smo drugari, i to je to. O našem odnosu se priča zato što smo se družili. Dopadao mi se kao osoba. Mlađa i ja smo zaratili zbog jedne treće osobe. Ja sam tada bila slobodna i mogla sam da radim šta hoću, nisam bila sa Dejanom. Imali smo komunikaciju, čestitao mi je svadbu i poslije mi je slao poruke. Ja sam ga otpratila, jer prelazi neke granice normale. Nismo bili u vezi – govorila je Dalila, a isto je rekao i Mlađa.

– Ja sa Dalilom nikada nisam bio. Ja se jesam sviđao Dalili, zbližili smo se. U tom trenutku sam imao djevojku, ali ne mogu da kažem da mi nije prijala. Nisam bio u fazonu da prevarim djevojku, nikada nismo bili zajedno. Moj drugar je njoj poslije slao poruke preko Instagrama – rekao je Mlađa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!