“Estrada je postala ratno bojište”: Kija potresena posle bačene bombe na “fabriku hitova”
June 15, 2024

“Estrada je postala ratno bojište”: Kija potresena posle bačene bombe na “fabriku hitova”

2 min read

Kristina Kija Kockar oglasila se nakon što je danas, 28. septembra, bačena bomba na studio producentske kuće “FM Play” na Bežanijskoj kosi, sa kojom sarađuje od početka karijere, a za Telegraf kaže kako je saznala šta se dogodilo čim se probudila. 

U pitanju su Filip Miletić i Miloš Roganović koji stoje iza ove kuće, a koja stoji iza svih Kijinih pesama koje je do sada objavila. Takođe, ovih dana je bio u pripremi i Kristinin novi singl “Sanjam”, koji je već neko vreme najavljivala na društvenim mrežama.

 Onaj ko je to uradio se opasno za*ebao. Ne znam da li je neko greškom to uradio pošto pored ima još jedan studio, ali svakako su poslali nekog ko je amater. Sumnjam na jednu osobu, svi mi imamo teorije šta i kako – kaže Kija.

Kija, Filip Miletić

Kija Kockar i Filip Miletić u studiju FM Playa/Foto: Instagram/kija_kockar__official

Budući da ne prestaje rat između fanova Kije Kockar i fanova Lune Đogani, koje su već neko vreme i koleginice, Kija ne isključuje ni tu mogućnost.

– Sve je moguće. Ljudi nisu normalni. Ne tvrdim, jer ne znam, ali će svakako policija uraditi šta treba i nadam se da će uhvatiti krivca. Ne znam šta se ovo dešava, estrada je postala ratno bojište – zaključuje Kija, koja je takođe napomenula i da su Filip i Miloš sjajni momci i da se nikome nisu zamerili, te da nema razloga za bilo kakvu osvetu.

Takođe, Kija se oglasila i na Instagramu, kratkom porukom.

Kristina Kija Kockar

Kijina objava na Instagramu/Printskrin: Instagram/kijakockar

Producentska kuća FM Play, odnosno Filip i Miloš, radili su sledeće Kijine pesme: “Potpis”, “Amorova strela”, “Zlatan”, duet sa Stojom “Ko bi rekao” i sa Ministarkama “Ne vraćam se na staro”. Sarađivali su sa Sekom Aleksić, a upravo prva njihova pesma bio je veliki hit “Aspirin”, zbog koje su i dobili nadimak “Aspirinci”, a kasnije postali i “fabrika hitova”.

Takođe sarađuju sa Severinom i stoje iza njenih brojnih hitova, kao što su: “Italiana”, “Kradeš sve”, “Kamen oko vrata”, “Alcatraz”, “Dobrodošao u klub” i drugim, a osnivači su popularnog ženskog benda “Ministarke”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!