“Živeli smo normalno dok nije započeo vezu sa Dalilom”: Biljana otvoreno o Dejanu i njegovoj ženi
June 15, 2024

“Živeli smo normalno dok nije započeo vezu sa Dalilom”: Biljana otvoreno o Dejanu i njegovoj ženi

3 min read

 Biljana je priznala da ne želi da uđe u “Zadrugu” dok je u lošim odnosima sa svojim sinom Dejanom i njegovom suprugom Dalilom. Međutim, Biljana ovu mogućnost ipak ne isključuje u budućnosti, te u koliko bi sa sinom i njegovom ženom rešila nesuglasice koje imaju, postoji šansa da uđe u “Zadrugu”.

– Pod ovim uslovima ne bih ulazila u rijaliti šou jer ne bih pred svetom da se sa njima raspravljam i rešavam porodične odnose. Ja bih volela da to rešimo u četiri zida kad izađu iz rijalitija, a onda možemo da razgovaramo o mom učešću u rijalitiju – kaže Biljana.

S obzirom na to da su Dejan i Dalila Dragojević izneli niz novih navodnih ružnih Biljaninih izjava na račun Dalile, Dejanove majka demantuje da je ikada tako nešto izgovorila. Dalila i Dejan tvrde da je Biljana pretila Dalili.

– Trebalo je da dođu kod mene i da čuju od mene šta ja stvarno mislim, a ne da se oslanjajau na neke prepiske, spletke nekih fanova i antifanova koje se vode tokom rijalitija po društvenim mrežama. Kada budu čuli nešto lično od mene, iz mojih usta, onda mogu komentarisati. Ona je dolazila kod mene, kako sam dočekala Aleksandru, tako sam dočekala i nju. Nisam pravila uopšte razliku između njih dve – kaže Biljana i dodaje:

– Oni stalno navode neke razloge što ne pričaju sa mnom, a čak i da je to isitna, to nije razlog da oni nemaju sa mnom komunikaciju. Dođeš i kažeš – tako i tako stoje stvari, popričaš ako postoji neki problem. To se tako radi.

Dalila Dragojević, Dejan

Dalila i Dejan, Foto: Nikola Tomić

Mnogi gledaoci misle da Biljana ima nešto protiv Dalile, a isto misle i Dalila i njen suprug Dejan.

– Ja nemam ništa protiv nje. Dejan je sebi birao devojku, danas ženu. Ako je njemu dobro, i meni je. Mene samo nervira što oni sa mnom ne komuniciraju i što imamo takve odnose, a ja ne znam šta se dogodilo i zašto je to tako. Dejan sa celom familijom ne komunicira, ni sa bakom, ni sa sestrom. Ne znam zašto je to tako – navodi Biljana.

Biljana je potom odgovorila na pitanje da li misli da Dalila utiče na Dejana da nema kontakt sa svojom porodicom.

– Ne znam, iskreno. Morala bih da sednem i da malo popričam sa njima, da vidim kako oni “dišu”. Otkad je sa Dalilom on se promenio, to stoji. Ne mogu da kažem sto posto da je on “krivac” za takvo njegovo ponašanje, ali nešto postoji. Mislim da njih jede nešto što sam ja rekla, ali bih volela da znam šta pošto oni stalno govore da su čuli nešto od nekoga, od Dejanovog oca itd. Stvarno ne znam šta se sa njima desilo i što je to tako – drži se Biljana svoje priče.

Biljana Dragojević

Biljana, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pojedini gledaoci i zadrugari misle da Dejan preuveličava svoj porodični problem i da pravi žrtvu od sebe, a to smatra i njegova majka:

– Bilo mi je teško kada je plakao, ali to ne može da se stavi u koš sa Milicom Kemez, jer je on do 21. godine bio sa porodicom. Čuvali smo ga kao malo vode na dlanu. On je odrastao sa oba roditelja i imali smo dobar brak, tako da on ne treba da kuka i da patetiše, niti da vuče bilo kakve traume. Živeli smo normalno i imali normalnu komunikaciju dok nije ušao u rijaliti i započeo vezu sa Dalilom.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!