Evo ko je suprug Tamare Grujić, sa kojim je danas dobila ćerku – i čime se bavi Vuk Đoković
June 24, 2024

Evo ko je suprug Tamare Grujić, sa kojim je danas dobila ćerku – i čime se bavi Vuk Đoković

2 min read

Tamarin suprug Vuk, retko se pojavljuje u medijima, nakon čega se stvorila fama da voditeljka svog supruga krije od očiju javnosti.

Tamara Grujić i Vuk Đoković

Tamara Grujić i Vuk Đoković, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Vuk je producenta i izvršni direktora emisije “S Tamarom u akciji”, diplomirao produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

– Niti krijem muža, niti nije bio sa mnom u novinama… Vuk je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnosti za veći trošak. Uvek želim da pomognemo više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i neko ko svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova.

– On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi “štreber”, on “kampanjac”, ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav.

Tamara Grujić i Vuk Đoković

Tamara Grujić i Vuk Đoković, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

– Ali kad su prošle “male boginje” i ostale pošasti, to je sada jedna veoma koherentna i plodonosna zajednica u kojoj, hvala bogu, i dalje caruje humor. Mi stalno pretimo jedno drugom da ćemo dati otkaz – rekla je Tamara svojevremeno u jednom intervjuu o svom suprugu.

Tamara Grujić i Vuk Đoković

Tamara i Vuk, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Vuk Đoković je pre emisije “S Tamarom u akciji”, gde radi kao izvršni producent, radio filmove i serije, poput “Jagodića”, “Jesen stiže, dunjo moja”, “Ničijeg deteta”, “Vlažnosti”, “Folk”, “Sva ta ravnica” i drugih.

On od 2015. godine vodi produkcijsku kuću, finansije, administraciju, papirologiju, vodi računa o tehnici i ljudima i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!