FOTO) Tačno 555 propuštenih poziva: Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vrijeme u zabludi!
April 16, 2024

FOTO) Tačno 555 propuštenih poziva: Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vrijeme u zabludi!

1 min read

Naime, Bojan je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana, nakon što ju je “otkačio”, uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

– Šta bismo sada radili da si pored mene? – pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno se.sualne prirode, on je odgovorio:

– Grubo ili nježno?

Potom su konstatovali da u se.su vole iste stvari.

Bojan je prije svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog djeteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus prije nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstva zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Podsjetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u srijedu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dijete. Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao “dokaz ljubavi” tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dijete ili ne.

.

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!