Gledalac užasno izvređao Lunu, Marko pobesneo, pa spomenuo Kiju i uputio im jaku poruku (VIDEO)
April 26, 2024

Gledalac užasno izvređao Lunu, Marko pobesneo, pa spomenuo Kiju i uputio im jaku poruku (VIDEO)

1 min read

Marko Miljkovic je sinoć gostujući u emisiji “Zadruga – narod pita” branio svoju devojku Lunu Đoganii osuo paljbu po njenim hejterima koji je prozivaju. On je apelovao takođe da rat između njegove lepše polovine i Kristine Kije Kockar treba da se prekine.

– Ako hoćeš da osuđuješ nečije pevanje, onda pokušaj ti da otpevaj nešto! Ti hoćeš da budeš Marko Miljković?! Pa padaš na sitne fore! Mislim, ovakvi što se javljaju, nemam komentar. Taj rat između Kije i Lune treba da se prekine, ne znam čemu to. Svako je za sebe – rekao je Marko Miljković, aludirajući na to da bi taj sukob konačno trebalo da prestane.Play Video

On je potom objasnio da se ne čuje sa Kijom i obrazložio zbog čega.

– Nemamo kontakt, malo je sad to zeznuto pitanje. Ja iz poštovanja prema Luni ne bi trebalo da imam kontakt, ni poštovanje, s obzirom na reči koje je izgovorila u nekom periodu i kad smo stupili u vezu. Pljuvanje po Luni je po meni bezveze, tako da ne vidim poentu da imamo razgovor bilo kakav. Najverovatnije ne bih, jednostavno, tako je. Ona je ogorčena na Lunu po nekim izjavama, glupo bi bilo da bilo kakvu priču imamo ona i ja. Imali smo korektan odnos u Zadruzi, ali to nije ništa specijalno – rekao je Miljković.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!