Iva otkrila detalje veze sa Karićem: Javnost će ga nakon ovoga još više osuditi
April 16, 2024

Iva otkrila detalje veze sa Karićem: Javnost će ga nakon ovoga još više osuditi

2 min read

 Glava mi je puna… Šta sam to napravila? Opet, pitam se zašto ne posluša tatu Osmana koji mu govori da sluša sebe. Ako mu neko želi dobro, to je njegov otac. Ne znam… On zna najbolje! Nismo zajedno. Ne znam… Danas smo imali prvu komunikaciju. Pitao me je da li mi trebaju jaja. Spustila sam loptu prema njemu, Vladimiru i Ivani. Mislim da, ako želim dobar odnos sa njim, da ne mogu na tri fronta da udaram. Ne znam šta sam doprinijela da on i ja nemamo nikakvu komunikaciju nakon predivne veze. Meni je svaki minut bio predivan – rekla je Iva.

– Mislim da je razlog nedostatak emocija. Blokirali smo naše emocije. Nema strasti. Spavali smo svaku noć kao brat i sestra. On misli da ja igram rijaliti, ja apsolutno ne igram rijaliti. Mislim da na njega jako djeluju pitanja gledalaca – dodala je Iva.

Iva je rekla i kako smatra da je većini zadrugara drago što više nije u vezi sa Stefanom, a onda je govorila i o svom odnosu sa Ivanom Šopić. Inače, Ivana smatra da se Iva zaljubila u Filipa Đukića, zbog čega su imale žestoke svađe.

– Moj odnos sa Ivanom sada stagnira. Djevojka je definitivno pogriješila. Desilo se to sa Jelenom, pa joj je poljuljano samopouzdanje. Desilo se sada i ovo sa mnom, gdje ona misli da ja imam neke simpatije prema Filipu. Ona sada tu kopa, ja nju shvatam, ali mislim da to nije razlog da me vrijeđa. Mislim da ona i ja nećemo više nikada imati taj odnos, niti spustiti loptu. Prijateljstvo sa Filipom neću prekinuti – izjavila je Iva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!