Janjuš ispričao sve detalje odnosa sa bivšom zadrugarkom: Sada se oglasila i ona i dokrajčila ga! Kleo se u kćerku
April 17, 2024

Janjuš ispričao sve detalje odnosa sa bivšom zadrugarkom: Sada se oglasila i ona i dokrajčila ga! Kleo se u kćerku

2 min read

Kako se Janjuš u Zadruzi prisjetio njihovog rijaliti druženja, on je otkrio zadrugarima da je među njima bilo simpatija i emocija, ali da nikada među njima nije bilo ničega osim tog dopisivanja.

– Neću da pričam o ljudima iz spoljnog svijeta. Ništa nismo imali. Ja sam se zakleo. Bilo je simpatija i emocije pojačane. Neću da kažem sa čije strane. Ali nismo se pipnuli. Bilo je nekih pisama, ali ko će ga znati, prošlo je dvije godine… – otkrio je Janjuš zadrugarima.

Iako je prošlo dvije godine od toga, i dalje postoje nerazjašnjene sitnice zbog kojeg se oglasila i Sara, koja je pobijesnila zbog njegove izjave.

– Ja mogu samo da kažem, da on vrlo dobro zna kakva su ta takozvana “pisma”. Zna da se zezao sa mnom i kako je to sve počelo. Veoma dobro i zna sa kim sam ja imala “hemiju”, a sa kim je on imao “hemiju”. I ne znam zašto je počeo da lupa gluposti i da pokreće priču, kad se u svoju kćerku zakleo, da ništa između nas nema, niti je bilo. Da li da iznervira mog brata ili da bi imao šta da “lupeta”. I sad dovodi mene u ružnu situaciju i zna da će to da se desi, da ću ja da “ispaštam” napolju i da ću da ispadnem ovakva i onakva, ali ipak priča o tome kao da je to nešto stvarno. Ali očigledno da on manje poštuje svoj brak od mene… Šta sve ljudi rade zbog para – oglasila se Sara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!