JEZIV SNIMAK IZ HRVATSKE: Dečak siluje mačku, muškarac ga snima, vrište od smeha sve vreme?! ŽELUDAC DA TI SE OKRENE (VIDEO)
May 11, 2024

JEZIV SNIMAK IZ HRVATSKE: Dečak siluje mačku, muškarac ga snima, vrište od smeha sve vreme?! ŽELUDAC DA TI SE OKRENE (VIDEO)

2 min read

Internetom već danima kruži snimka na kojoj se vidi kako maloljetnica iz Hrvatske seksualno zlostavlja mačku.

Da stvar bude gora, prema informacijama hrvatskih medija, jezivu scenu snimila je odrasla osoba, a na snimci se navodno moglo čuti kako se cijelo vrijeme zajedno smiju. Policija je privela maloljetnika i istraga je u tijeku, a kako prenose hrvatski mediji, mačak je na kraju ubijen.

Snimka zoofilije je i bez zvuka toliko šokantna da vam se zavrti u želucu.

Tim Provjerenog je zamutio video i utišao zvuk. Na snimci se vidi kako maloljetni dječak uz pomoć vršnjaka seksualno zlostavlja mačku, a sve to navodno snima odrasla osoba.

Video je snimljen u jednom od međimurskih naselja u kasnim noćnim satima. Dok je većina stanara na malim ekranima pratila polufinale Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske, maloljetnici i muškarac koji ih je snimao imali su drugu zabavu.

– Najšokantnije je što im je zapravo bilo zabavno. Neka vrsta igre. Imaju apsolutni nedostatak empatije da se radi o živom biću koje osjeća i pati i koje je sigurno u tom trenutku bilo zlostavljano. Tako da nitko od prisutnih nije pokazao ni trunku sažaljenja. To je najgore od svega – rekla je predsjednica udruge “Sklonište dobrote” Barbara Jagec koja je snimku poslala policiji.

Iz Policijske uprave međimurske navode da su reagirali čim su dobili dopis općinskog državnog odvjetništva o zlostavljanju mačića u jednom naselju.

Mlađi maloljetnik uhićen je iste večeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!