MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovde će Marija Šerifović živeti sa sinom, soba za bebu je već SPREMNA, pogledajte ovaj GLAMUR!
May 11, 2024

MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovde će Marija Šerifović živeti sa sinom, soba za bebu je već SPREMNA, pogledajte ovaj GLAMUR!

1 min read

Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat majke. Dijete je rođeno u Los Anđelesu, gdje se pop zvijezda i danas nalazi, a uskoro će sina Marija dovesti u Srbiju.

Zajedno s majkom Vericom brine o sinu kojemu je dala ime Mario, a koji je cijelo vrijeme bio uz nju. Marija će s djetetom živjeti u Beogradu.

Marija Šerifović se prije dvije godine uselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi, koji je znatno veći i luksuzniji od onog u kojem je do sada živjela u naselju na Novom Beogradu. Kao da je već tada znala da će dobiti dijete, odlučila se za imanje koje je prostranije, ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice.

Siva boja dominira Marijinim stanom, sve je uređeno minimalistički i s puno ukusa.

Iako vrijedi za osobu koja svoj privatni život nastoji što više čuvati od javnosti, zahvaljujući njezinom Instagram profilu obožavatelji su imali priliku steći dojam u kakvom luksuzu živi jedina srpska pobjednica Eurosonga.

Marija Šerifović je proteklih mjeseci uz pomoć majke Verice prilagodila svoj životni prostor za dolazak djeteta. Početkom studenog objavila je snimku na kojoj se vidi kako “svaštara” po kući, a sada je jasno da je opremala dječju sobu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!