Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa Aleksandrom i otkrila čega ju je najviše sramota (VIDEO)
June 24, 2024

Ljuba Pantović progovorila o pomirenju sa Aleksandrom i otkrila čega ju je najviše sramota (VIDEO)

1 min read

Ljuba Pantovic gošća je ove srede već ustaljene emisije “Narod pita” u okviru rijalitija Zadruga, a na samom početku razgovora sa Milanom Miloševićem progovorila je o pomirenju sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

– U Zadruzi sam rekla da svađa sa Aleksandrom nije nikakav ponos, već sramota koja je prikazana javno. Smatram da ima mnogo gorih priča i ljudi, ali ti ljudi nisu ekranizovani, mi jesmo i onda se to tako drugačije proprati. U prošloj emisiji sam se izvinila svojoj ćerki, nije mi problem da to uradim još – i ona se meni izvinila za sve. Nije mi bilo prijatno dok sam izgovarala ružne reči, ali ja uvek imam cilj – istakla je Ljuba.

Ljuba i Aleksandra su sada u dobrim odnosima i počele su sa razgovorima još u Zadruzi, kaže Ljuba, ali su tada razgovarale na svoj način, budući da su konstantno bile pod kamerama.

Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović/Foto: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Zajedno su bile na letovanju, a slikama na društvenim mrežama pokazale su da je sve u najboljem redu, te da su ponovo majka i ćerka.

– Poenta je da je ona shvatila da sam bila u pravu za sve što sam joj pričala da će se desiti. I trenutno stanje tada sa dotičnom personom – izbegavam njegovo ime, jer on je najmanje to kako sebe naziva – jednostavno je prihvatila da sam u pravu – objasnila je Ljuba.

Pogledajte snimak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!