Miki sa nanogicom ulazi u Zadrugu 3! Ovo su uslovi koje zahteva da ima, a honorar je posebna priča
May 19, 2024

Miki sa nanogicom ulazi u Zadrugu 3! Ovo su uslovi koje zahteva da ima, a honorar je posebna priča

2 min read

Možda i najveća rijaliti zvezda, Miki Đuričić (42), ponovo će se naći pred kamerama, i to sa nanogicom na nozi!

Kako saznajemo, Miki je već nekoliko nedelja u pregovorima sa televizijom Pink, a čelnim ljudima “ružičaste” ovaj put je dao spisak uslova pod kojima bi ušao, pošto bez ispunjenja istih nema nameru da ponovo bude deo rijaliti programa.

Kako kaže naš izvor, jedna od glavnih stvari koje Miki zahteva jeste da ima posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi, kao što su u “Zadruzi 2” imale Miljana i Marija Kulić, zbog Miljaninog sina Željka.

– Miki je svestan da, koliko god pokušavao da izbegne stres i frku, u rijalitiju u tome ne može da uspe, ali će mu, to što bi boravio u posebnoj prostoriji, mnogo olakšalo. On je poznat kao temperamenat čovek, ali je u suštini dobar i zanimljiv i neko koga ljudi vole, jer je zabavan. On je svaku svoju grešku priznao, i zaista se kaje zbog onoga što je bilo, a zbog čega nosi nanogicu – kaže naš izvor.

Zadruga, ulazak u zadrugu, Miki Đuričić, Miki Djuricic

Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

– On je tražio posebnu prostoriju u kojoj bi mogao da boravi i spava. Naravno, ispunjavao bi sve zadatke i učestvovao u svim emisijama, ali ne želi da spava u punoj sobi, sa ostalim zadrugarima.Takođe, želi da se skloni kad oseti da treba da se skloni i smiri, kako opet ne bi napravio neku glupost.  Kada je reč o honoraru, ispod 50.000 evra neće ući u Zadrugu 3 – tvrdi izvor za Telegraf JETSET.

Miki Đuričić

Miki Đuričić, Foto: A. Nalbantjan

No, glavna sporna tačka mogla bi da bude to što je Mikiju zbog nanogice kretanje ograničeno, pa bi morao da dobije dozvolu za boravak u rijalitiju gde bi odslužio ostatak kazne. Obzirom na to da je reč o zatvorenom prostoru, Miki ne bi mogao da se kreće.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!